Kurkista maaliskuun Kotipuutarhaan

Kurkista maaliskuun Kotipuutarhaan!
Pääset silmäilemään lehteä tarkemmin klikkaamalla nuolia.
Tutkijan sydämenasia
Adalmina, Onnimanni, Tirlittan ja muut satuhahmot kukkivat kasvinjalostaja Anu Väinölän puutarhassa. Anun rakkaus työhönsä näkyy erikoisina puina ja pensaina ja kymmenien atsaleojen kukintana.
Kaikki irti keväästä
Istuta puutarhaan pitkä keväinen kukinta vinkeillämme!
Ansari osaksi pihaa
Kulku kasvihuoneelle käy ohi kaartuvien kukkamaiden. Hyötytarhan sydän yhdistyy muuhun puutarhaan luontevasti, mutta sen oheen muodostuu myös oma pihapiiri. Poimi valmis istutussuunnitelma kasvilistoineen maaliskuun numerosta!
Rakkaudesta vanhoihin pelargoneihin
Pasi Hurténia kiinnostavat mummon perinnepelargonit, koska niillä on historia ja tarina. Kokoelman helmi on oranssikukkainen pielikki, jota on kasvatettu Pasin kotisaarella Lemlahdessa vuosikymmeniä.
Kuusikosta kivikkopuutarhaksi
Inkerin ja Juhan kivikkoinen metsätontti kasvoi vuosien myötä upeaksi koristepuutarhaksi. Luonnonkivet ovat lahja rinnetontilla, jossa tarvitaan muotoja ja pengerrystä.
39 vinkkiä: Tarkan talouden puutarha
Kotipuutarhan perustamis- ja hoitokuluissa kertyy säästöä, kun tekee kestäviä valintoja ja suosii kierrätystä. Luonto on säästäväisen kotipuutarhurin ystävä. Poimi kaikki 39 vinkkiä uudesta numerosta!
Kasvata tomaatteja ruukussa
Tomaatti on vahva satokasvi, mutta ruukussa se tarvitsee erityistä huolenpitoa. Hortonomi Outi Tynys vahti taimia kastelukannu kädessä. Hyvä hoito palkitaan aromikkailla pikkutomaateilla.

Kotipuutarha 3/2022

  • Tutkijan upea atsaleapiha Kasvinjalostajan puutarhassa rakkaus työhön näkyy kymmenien atsaleojen kukintana
  • Puutarhan pitkä keväinen kukinta Istutusalue puhkeaa kukkaan monta kertaa kevään aikana, kun sen suunnittelee kukkimaan vaiheittain
  • Valmis istutussuunnitelma kasvihuoneen ympärille Yhdistä hyötytarhan sydän osaksi muuta puutarhaa
  • Rakkaudesta vanhoihin pelargoneihin Pasia kiinnostavat perinnepelargonit, koska niillä on historia ja tarina
  • Kuusikosta kivikkopuutarhaksi Inkerin ja Juhan kivikkoinen metsätontti kasvoi vuosien myötä upeaksi koristepuutarhaksi
  • 39 vinkkiä: Tarkan talouden puutarha Kotipuutarhan perustamis- ja hoitokuluissa kertyy säästöä, kun tekee kestäviä valintoja ja suosii kierrätystä
  • Kasvata tomaatteja ruukussa Tomaatti on vahva satokasvi, mutta ruukussa se tarvitsee erityistä huolenpitoa
  • Kasviesittelyssä pihamaan väripilkut, kehäkukat (Calendula) Kehäkukat kukkivat alkukesästä myöhäissyksyyn puutarhassa, parvekeruukussa sekä kasvimaalla

 

Lisäksi mm. Kysy meiltä – Neuvot ja niksit – Pintaa syvemmältä –  Kuokalla & kauhalla – Sarjakuva – Matkalla

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.