Kurkista helmikuun Kotipuutarhaan

Kurkista helmikuun Kotipuutarhaan!
Pääset silmäilemään lehteä tarkemmin klikkaamalla nuolia.
Romantikon puutarhassa
Annelin puutarha on täynnä heleitä sävyjä ja pastellin pehmeyttä, mutta linjat ovat jämptit. Ota pihan tarinasta selvää Kotipuutarhan uusimmassa numerossa!
Muotoja puutarhaan – Nyt laitetaan sakset töihin!
Tutuista puista ja pensaista paljastuu uusia piirteitä, kun ne muotoilee leikkaamalla. Koostimme vinkit niin aloittelijoille kuin todellisille saksikäsillekin!
Valmis istutussuunnitelma: Kodin viidakkotanssi
Valmiissa istutussuunnitelmassa viherkasviryhmä sommitellaan kuin kasviryhmä puutarhassa.
Satoa siemenestä!
Hyötykasvien kasvatus siemenestä satoon on ihana matka! Kauppojen siemenvalikoima on jälleen yltäkylläinen – löydä omat suosikkisi villivihanneksista ja vanhoista perinnekasveista aina kuumimpiin uutuuksiin.
Rakkaudesta paavalinkukkiin
Liudmilan asunto on yli 200 saintpaulian koti. Ota selvää, mistä intohimo sai alkunsa!
31 vinkkiä: Perusta syötävä metsäpuutarha
Syötävässä metsäpuutarhassa kasvaa rinta rinnan luonnonkasveja ja puutarhalajeja. Poimi kaikki 31 vinkkiä uudesta numerosta!
Lajiesittelyssä tomaatti – tuo keittiötarhan todellinen suosikki!
Tomaatin matka harvojen herkusta maailman suosituimmaksi vihannekseksi kesti useita vuosisatoja. Syvenny tomaattien maailmaan helmikuun Kotipuutarhassa!

Kotipuutarha 2/2022

  • Romantikon puutarhassa Annelin kukkapuutarha Kalajoella on täynnä heleitä sävyjä ja pastellin pehmeyttä
  • Saksimalla muotoja puutarhaan Tutuista puista ja pensaista paljastuu uusia piirteitä, kun ne muotoilee leikkaamalla
  • Valmis istutussuunnitelma: Tuo viidakko kotiisi Kauden upein viherkasviryhmä syntyy yhdistelemällä eri kasvutapoja useisiin kerroksiin
  • Esittelyssä keittiötarhan mielenkiintoisimmat siemenet Kauppojen siemenvalikoima on jälleen yltäkylläinen – aina villivihanneksista ja vanhoista perinnekasveista kuumimpiin uutuuksiin!
  • Rakkaudesta paavalinkukkaan Liudmilan asunto on yli 200 saintpaulian koti
  • 31 vinkkiä: Perusta syötävä metsäpuutarha Syötävässä metsäpuutarhassa yhdistyvät keittiöpuutarhan satoisuus ja metsäekosysteemin kestävyys
  • Lajiesittelyssä keittiötarhan suosikki, tomaatti (Solanum lycopersicum) Tomaatin matka kaikkien suosikiksi kesti useita vuosisatoja

 

Lisäksi mm. Kysy meiltä – Neuvot ja niksit – Pintaa syvemmältä –  Kuokalla & kauhalla – Sarjakuva – Uusi palsta! Matkalla

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.