Tilaussäännöt

Päivitetty 3.10.2022

Painatus- ja postituskulut ovat nousseet merkittävästi vuoden 2022 aikana. Mekin Kotipuutarhassa joudumme nostamaan tilaushintoja kattaaksemme kasvaneet kulut. Kun kestotilauksesi on voimassa helmikuun 2023 lehden ilmestyessä, tulee tilauksen vuosihintaan kuitenkin vain 5 euron vuosikorotus.

Kotipuutarha-lehden tilaussäännöt ja -hinnat 15.9.2023 asti

KESTOTILAUS JA TARJOUSJAKSOT (KESTOTILAUKSEN 1. JAKSO)

Kestotilaus, tutustumistarjous, huipputarjous, digitarjous ja muut tarjousjaksot jatkuvat erikseen uudistamatta 5 tai 10 numeron jaksoissa, aina kulloinkin voimassa olevaan kestotilaushintaan, ellei kampanjassa tai tilauslomakkeella toisin määritellä.

KESTOTILAUSHINNAT VUONNA 2023

2/2023 voimassa oleville kestotilauksille 79 € / vuosi*.
3/2023 ja sen jälkeen alkaville kestotilauksille 95 € / vuosi*.

DIGITILAUS

Digitilauksen normaalihinta on 59 € / vuosi*.

JÄSENTILAUS JA OPISKELIJATILAUS

Jäsentilaus ja opiskelijatilaus ovat kestotilauksia, jotka ovat pysyvästi edullisempia kuin normaalihintainen kestotilaus. Jäsentilaus on tarkoitettu Puutarhaliittoon kuuluvien puutarhayhdistysten ja -seurojen sekä VYLin jäsenjärjestöjen henkilöjäsenille sekä Omakotiliiton ja Marttojen henkilöjäsenille. Opiskelijatilaus on tarkoitettu puutarha-alan opiskelijoille opintojen ajaksi. Jäsenhinta ei koske yrityksiä eikä yhteistöjä. Jäsentilaus ja opiskelijatilaus jatkuvat erikseen uudistamatta aina vuoden kerrallaan. Vuonna 2023 tilaushinta on 64 €/ vuosi*.

*Vuonna 2023 Kotipuutarha-lehteä ilmestyy 1o numeroa, joista touko-kesäkuun lehti on muhkea 100-sivuinen kaksoisnumero.

KAIKKIA KESTOTILAUKSIA KOSKEVAT YLEISET TILAUSSÄÄNNÖT

Ensimmäisen laskutusjakson maksettuasi voit milloin tahansa, niin halutessasi päättää tilauksen maksamasi tilausjakson loppuun. Kesken tilausjakson päätetyn tilauksen vielä tulossa olevien lehtien tilausmaksua ei palauteta, ellei kyseessä ole asiakkaan kuolemantapaus tai muu poikkeustilanne. Ilmoituksen voi tehdä asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse. Peruutus on tehtävä viimeistään kolme viikkoa ennen uuden tilausjakson alkua. Jos peruutus tehdään myöhemmin, tilaajan mahdollisesti saamat, seuraavaan jaksoon kuuluvat lehdet laskutetaan erikseen. Kestotilaukseen voi sisältyä tilaajalahja, jos siitä on mainittu kampanjassa tai tilauslomakkeella. Mikäli tilaajalahja on tavara, se postitetaan tilaajalle, kun tilausmaksu on maksettu. Mikäli lahja on lisälehti, se lisätään varsinaisen tilausjakson loppuun.

Vähintään vuoden kestotilaukseen kuuluu digilehden käyttöoikeus (pl. Kirjastotilaukset). Digilehteä käytetään nettiselaimella ja siihen kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy tilausvahvistuksesta, jos lasku on maksettu verkossa tilaushetkellä, paperi- tai sähköpostilaskusta sekä lehden takakannesta. Alle vuoden tilausjaksoon ei yleensä sisälly digilehden käyttöoikeus, ellei siitä ole erikseen mainittu kampanjassa tai tilauslomakkeella.

Yllä mainitut hinnat koskevat Suomeen toimitettavia tilauksia pl. digitilaus, joka on samanhintainen kaikkialla maailmassa. Kysy kestotilauksen ulkomaiden tilaushintoja asiakaspalvelustamme.

Tilaus rekisteröityy noin kolmen viikon kuluessa ja alkaa sen jälkeen seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Jos haluat aloittaa tilauksen jostain muusta kuin seuraavasta numerosta, ole hyvä ja tee tilaus puhelimitse asiakaspalveluumme.

Jos lehti jää tulematta jakeluvirheen vuoksi, lähetämme tilausjaksoon kuuluvat, puuttumaan jääneet lehdet takautuvasti, kun asiakas on ilmoittanut jakeluvirheestä asiakaspalveluun kuukauden sisällä siitä, kun lehden olisi pitänyt tulla.

Asiakkaan yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Rekisteriseloste on myös luettavissa Puutarhaliiton toimistossa, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki.

MÄÄRÄAIKAINEN TILAUS JA LAHJATILAUS

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson päätyttyä. Vuonna 2023 määräaikaisen vuositilauksen hinta on 105 €. Hinta koskee Suomeen toimitettavia tilauksia. Kysy ulkomaiden tilaushintoja asiakaspalvelustamme. Tilaus rekisteröityy kolmen viikon kuluessa ja alkaa sen jälkeen seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Jos haluat aloittaa tilauksen jostain muusta kuin seuraavasta numerosta, ole hyvä ja tee tilaus puhelimitse asiakaspalveluumme.

Määräaikainen lahjatilaus alkaa ja päättyy tarjouksessa ilmoitettuna ajankohtana. Jos tarjouksessa ei erikseen mainita mistä numerosta tilaus alkaa, se alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta, kun tilaus on rekisteröitynyt. Lahjatilaukseen voi kuulua tilaajalahja, jos siitä on mainittu kampanjassa tai tilauslomakkeella. Lahjatilaukset koskevat Suomeen toimitettavia tilauksia. Ulkomaan tilauksiin sovelletaan ulkomaan tilaushintoja.

Kesken tilausjakson päätetyn tilauksen vielä tulossa olevien lehtien tilausmaksua ei palauteta, ellei kyseessä ole asiakkaan kuolemantapaus tai muu poikkeustilanne.

Jos lehti jää tulematta jakeluvirheen vuoksi, lähetämme tilausjaksoon kuuluvat, puuttumaan jääneet lehdet takautuvasti, kun asiakas on ilmoittanut jakeluvirheestä asiakaspalveluun kuukauden sisällä siitä, kun lehden olisi pitänyt tulla.

Asiakkaan yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Rekisteriseloste on myös luettavissa Puutarhaliiton toimistossa, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki.

NÄYTENUMERO

Näytenumero on menekinedistämistarkoituksessa kampanjaluonteisesti postitse lähetettävä, yleensä yhden (1) numeron tilaus. Näytenumerotilaus on määräaikainen ja se alkaa sekä päättyy kampanjan mukaisesti, yleensä 1. toimitetun lehden jälkeen. Näytenumerotilaus maksaa asiakkaalle kampanjassa ilmoitetun summan. Tilaus laskutetaan asiakkaalta kampanjassa mainitulla tavalla, esimerkiksi tekstiviestitilauksissa puhelinlaskulla. Näytenumerotilaukset toimitetaan vain Suomeen. Asiakkaan yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Näytenumeron tekstiviestillä tilanneille, Kotipuutarha voi lähettää markkinointi- ja tiedotusviestejä tekstiviestillä. Rekisteriseloste on myös luettavissa Puutarhaliiton toimistossa, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki.

LAHJALEHTI

Lahjalehti on menekinedistämistarkoituksessa kampanjaluonteisesti tietylle asiakasryhmälle postitse lähetettävä yhden (1) numeron tilaus. Lahjalehtitilaus on määräaikainen ja se alkaa sekä päättyy kampanjan mukaisesti 1. toimitetun lehden jälkeen. Lahjalehtitilaus on asiakkaalle ilmainen. Lahjalehtitilaukset toimitetaan vain Suomeen. Asiakkaan yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Rekisteriseloste on myös luettavissa Puutarhaliiton toimistossa, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki.

DIGITILAUKSEN KOKEILUJAKSO

Digitilauksen kokeilujakso on menekinedistämistarkoituksessa tai tutkimuksellisista syistä tarjottu ilmainen tilausjakso. Tilausjakso on määräaikainen ja sen alkamis- ja päättymispäivä ilmoitetaan kokeiluun osallistuville. Digilehteä luetaan nettiselaimella. Digilehteä lukeakseen tilaaja menee osoitteeseen https://kotipuutarha.fi/digilehti/ ja kirjautuu sisään saamallaan kokeilukoodilla. Kokeilukoodi lakkaa automaattisesti toimimasta, kun kokeilujakso päättyy. Digilehtikokeiluun osallistuvien sähköpostiosoitteita voidaan käyttää Kotipuutarhan markkinointiin ja kyselytutkimuksiin. Rekisteriseloste on myös luettavissa Puutarhaliiton toimistossa, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki.


Uutiskirjeen tilaussäännöt

Kotipuutarha-lehti julkaisee 10 kertaa vuodessa uutiskirjeen. Kirje lähetetään sähköpostilla ja sen voivat tilata kaikki halukkaat. Uutiskirje on ilmainen eikä kirjeen tilaaminen tai vastaanottaminen velvoita mihinkään. Uutiskirjeen voi perua milloin tahansa, niin halutessaan kirjeen alareunassa olevasta linkistä. Kirjeen tilaajien yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Uutiskirjeen lisäksi Kotipuutarha voi lähettää markkinointi- ja tiedotusviestejä sähköpostitse kirjeen tilaajille. Rekisteriseloste on luettavissa myös Puutarhaliiton toimistossa,Viljatie 4 C, 00700 Helsinki.