Tilaussäännöt

23.9.2021 ja sen jälkeen tehdyt tilaukset hinnoitellaan vuoden 2022 hinnoin.

Kotipuutarha-lehden tilaussäännöt

KESTOTILAUS, DIGITILAUS JA TARJOUSJAKSOT (KESTOTILAUKSEN 1. JAKSO)

Kestotilaus, digitilaus, tutustumistarjous, digitarjous ja muut tarjousjaksot jatkuvat erikseen uudistamatta 5 tai 10 numeron jaksoissa, aina kulloinkin voimassa olevaan kestotilaushintaan, ellei kampanjassa tai tilauslomakkeella toisin määritellä. Vuonna 2022 kestotilaushinta on 74 € (laskutus 10 numeron jaksoissa) tai 38 € (laskutus 5 numeron jaksoissa). Digitilauksen normaalihinta on 45 € (laskutus 10 numeron jaksoissa) tai 25 € (laskutus 5 numeron jaksoissa). Haluttu laskutusjakso valitaan tilausta tehdessä. Ensimmäisen laskutusjakson maksettuasi voit milloin tahansa, niin halutessasi päättää tilauksen maksamasi tilausjakson loppuun. Kesken tilausjakson päätetyn tilauksen vielä tulossa olevien lehtien tilausmaksua ei palauteta, ellei kyseessä ole asiakkaan kuolemantapaus tai muu poikkeustilanne. Ilmoituksen voi tehdä lehdessä olevalla palvelukortilla, nettilomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse. Peruutus on tehtävä viimeistään kolme viikkoa ennen uuden tilausjakson alkua. Jos peruutus tehdään myöhemmin, tilaajan mahdollisesti saamat, seuraavaan jaksoon kuuluvat lehdet laskutetaan erikseen. Kestotilaukseen voi sisältyä tilaajalahja, jos siitä on mainittu kampanjassa tai tilauslomakkeella. Normaalihintaiseen kestotilaukseen kuuluu myös digilehden käyttöoikeus (pl. Kirjastotilaukset). Digilehteä käytetään nettiselaimella ja siihen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Tarjousjaksoon ei yleensä sisälly digilehden käyttöoikeus. Yllä mainitut hinnat koskevat Suomeen toimitettavia tilauksia pl. digitilaus, joka on samanhintainen kaikkialla maailmassa. Kysy kestotilauksen ulkomaiden tilaushintoja tilaajapalvelustamme. Tilaus rekisteröityy kolmen viikon kuluessa ja alkaa sen jälkeen seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Jos haluat aloittaa tilauksen jostain muusta kuin seuraavasta numerosta, ole hyvä ja tee tilaus puhelimitse asiakaspalveluumme. Asiakkaan yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Rekisteriseloste on myös luettavissa Puutarhaliiton toimistossa, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki.

JÄSENTILAUS (KESTOTILAUS)

Jäsentilaus on kestotilaus, joka on pysyvästi 15 €/vuosi edullisempi kuin normaalihintainen kestotilaus. Jäsentilaus on tarkoitettu Puutarhaliittoon kuuluvien puutarhayhdistysten ja -seurojen henkilöjäsenille sekä Omakotiliiton henkilöjäsenille. Jäsentarjous ei koske yrityksiä eikä yhdistyksiä. Jäsentilaus jatkuu erikseen uudistamatta 5 tai 10 numeron jaksoissa. Vuonna 2022 jäsentilaushinta on 59 € (laskutus 10 numeron jaksoissa) tai 31 € (laskutus 5 numeron jaksoissa). Ensimmäisen laskutusjakson maksettuasi voit milloin tahansa, niin halutessasi päättää tilauksen maksamasi tilausjakson loppuun. Kesken tilausjakson päätetyn tilauksen vielä tulossa olevien lehtien tilausmaksua ei palauteta, ellei kyseessä ole asiakkaan kuolemantapaus tai muu poikkeustilanne. Ilmoituksen voi tehdä lehdessä olevalla palvelukortilla, nettilomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse. Peruutus on tehtävä viimeistään kolme viikkoa ennen uuden tilausjakson alkua. Jos peruutus tehdään myöhemmin, tilaajan mahdollisesti saamat, seuraavaan jaksoon kuuluvat lehdet laskutetaan erikseen. Jäsentilaukseen voi sisältyä tilaajalahja, jos siitä on mainittu kampanjassa tai tilauslomakkeella. Jäsentilaukseen kuuluu myös digilehden käyttöoikeus. Digilehteä käytetään nettiselaimella ja siihen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Yllä mainitut hinnat koskevat Suomeen toimitettavia tilauksia. Ulkomaan tilauksiin ei myönnetä jäsenalennusta. Tilaus rekisteröityy kolmen viikon kuluessa ja alkaa sen jälkeen seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Jos haluat aloittaa tilauksen jostain muusta kuin seuraavasta numerosta, ole hyvä ja tee tilaus puhelimitse asiakaspalveluumme. Asiakkaan yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Rekisteriseloste on myös luettavissa Puutarhaliiton toimistossa, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki.

MÄÄRÄAIKAINEN TILAUS

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti valitun tilausjakson päätyttyä. Vuonna 2022 määräaikaisen vuositilauksen hinta on 86 € (sis. 10 nroa) ja määräaikaisen puolivuotistilauksen hinta on 43,50 € (sis. 5 nroa). Haluttu laskutusjakso valitaan tilausta tehdessä. Yllä mainitut hinnat koskevat Suomeen toimitettavia tilauksia. Kysy ulkomaiden tilaushintoja asiakaspalvelustamme. Tilaus rekisteröityy kolmen viikon kuluessa ja alkaa sen jälkeen seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Jos haluat aloittaa tilauksen jostain muusta kuin seuraavasta numerosta, ole hyvä ja tee tilaus puhelimitse asiakaspalveluumme. Ensimmäisen laskutusjakson maksettuasi voit milloin tahansa niin halutessasi päättää tilauksen maksamasi tilausjakson loppuun. Kesken tilausjakson päätetyn tilauksen vielä tulossa olevien lehtien tilausmaksua ei palauteta, ellei kyseessä ole asiakkaan kuolemantapaus tai muu poikkeustilanne. Asiakkaan yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Rekisteriseloste on myös luettavissa Puutarhaliiton toimistossa, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki.

MÄÄRÄAIKAISET LAHJATILAUKSET

Määräaikainen lahjatilaus alkaa ja päättyy tarjouksessa ilmoitettuna ajankohtana. Jos tarjouksessa ei erikseen mainita mistä numerosta tilaus alkaa, se alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta, kun tilaus on rekisteröitynyt. Lahjatilaukseen voi kuulua tilaajalahja, jos siitä on mainittu kampanjassa tai tilauslomakkeella. Lahjatilaukset koskevat Suomeen toimitettavia tilauksia. Kysy ulkomaiden tilaushintoja tilaajapalvelustamme. Kesken tilausjakson päätetyn tilauksen vielä tulossa olevien lehtien tilausmaksua ei palauteta, ellei kyseessä ole asiakkaan kuolemantapaus tai muu poikkeustilanne. Asiakkaan yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Rekisteriseloste on myös luettavissa Puutarhaliiton toimistossa, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki.

MÄÄRÄAIKAINEN OPISKELIJATILAUS

Opiskelijatilaus on tarkoitettu vain puutarha-alan opiskelijoille. Opiskelijatilaus on määräaikainen ja sisältää 10 numeroa. Tilauksen voi uudistaa niin kauan, kun opiskelee puutarha-alalla. Vuonna 2022 määräaikaisen opiskelijatilauksen hinta on 43 €. Opiskelijatilaukseen kuuluu digilehden käyttöoikeus. Digilehteä käytetään nettiselaimella ja siihen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Opiskelijatilausta tehtäessä on ilmoitettava oppilaitos, tutkinto ja opintojen aloituspäivä. Opiskelijahinta koskee vain Suomeen toimitettavia tilauksia. Tilaus rekisteröityy kolmen viikon kuluessa ja alkaa sen jälkeen seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Jos haluat aloittaa tilauksen jostain muusta kuin seuraavasta numerosta, ole hyvä ja tee tilaus puhelimitse tilaajapalveluumme. Kesken tilausjakson päätetyn tilauksen vielä tulossa olevien lehtien tilausmaksua ei palauteta, ellei kyseessä ole asiakkaan kuolemantapaus tai muu poikkeustilanne. Asiakkaan yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Rekisteriseloste on myös luettavissa Puutarhaliiton toimistossa, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki.

NÄYTENUMERO

Näytenumero on menekinedistämistarkoituksessa kampanjaluonteisesti postitse lähetettävä, yleensä yhden (1) numeron tilaus. Näytenumerotilaus on määräaikainen ja se alkaa sekä päättyy kampanjan mukaisesti, yleensä 1. toimitetun lehden jälkeen. Näytenumerotilaus maksaa asiakkaalle kampanjassa ilmoitetun summan, yleensä 2 €. Tilaus laskutetaan asiakkaalta kampanjassa mainitulla tavalla, esimerkiksi tekstiviestitilauksissa puhelinlaskulla. Näytenumerotilaukset toimitetaan vain Suomeen. Asiakkaan yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Näytenumeron tekstiviestillä tilanneille, Kotipuutarha voi lähettää markkinointi- ja tiedotusviestejä tekstiviestillä. Rekisteriseloste on myös luettavissa Puutarhaliiton toimistossa, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki.

LAHJALEHTI

Lahjalehti on menekinedistämistarkoituksessa kampanjaluonteisesti tietylle asiakasryhmälle postitse lähetettävä yhden (1) numeron tilaus. Lahjalehtitilaus on määräaikainen ja se alkaa sekä päättyy kampanjan mukaisesti 1. toimitetun lehden jälkeen. Lahjalehtitilaus on asiakkaalle ilmainen. Lahjalehtitilaukset toimitetaan vain Suomeen. Asiakkaan yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Rekisteriseloste on myös luettavissa Puutarhaliiton toimistossa, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki.

DIGITILAUKSEN KOKEILUJAKSO

Digitilauksen kokeilujakso on menekinedistämistarkoituksessa tai tutkimuksellisista syistä tarjottu ilmainen tilausjakso. Tilausjakso on määräaikainen ja sen alkamis- ja päättymispäivä ilmoitetaan kokeiluun osallistuville. Digilehteä luetaan nettiselaimella. Digilehteä lukeakseen tilaaja menee osoitteeseen https://kotipuutarha.fi/digilehti/ ja kirjautuu sisään saamallaan kokeilukoodilla. Kokeilukoodi lakkaa automaattisesti toimimasta, kun kokeilujakso päättyy. Digilehtikokeiluun osallistuvien sähköpostiosoitteita voidaan käyttää Kotipuutarhan markkinointiin ja kyselytutkimuksiin. Rekisteriseloste on myös luettavissa Puutarhaliiton toimistossa, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki.


Puutarhavinkkien (uutiskirje) tilaussäännöt

Kotipuutarha-lehti julkaisee 10 kertaa vuodessa Puutarhavinkit-uutiskirjeen. Kirje lähetetään sähköpostilla ja sen voivat tilata kaikki halukkaat. Uutiskirje on ilmainen eikä kirjeen tilaaminen tai vastaanottaminen velvoita mihinkään. Uutiskirjeen voi perua milloin tahansa, niin halutessaan kirjeen alareunassa olevasta linkistä. Kirjeen tilaajien yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Uutiskirjeen lisäksi Kotipuutarha voi lähettää markkinointi- ja tiedotusviestejä sähköpostitse kirjeen tilaajille. Rekisteriseloste on luettavissa myös Puutarhaliiton toimistossa,Viljatie 4 C, 00700 Helsinki.

Kotipuutarhan nettikurssien osallistumissäännöt ja tallenteen tilaussäännöt

Nettikurssin osallistujien ja tallenteen tilaajien yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin sekä Kotipuutarhan nettikurssin yhteistyökumppaneille henkilötietolain mukaisesti. Kotipuutarha voi lähettää nettikurssitallenteen tilaajille markkinointi- ja tiedotusviestejä sähköpostitse. Rekisteriseloste on luettavissa myös Puutarhaliiton toimistossa, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki.