Lue digilehti Tilaa lehti
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kukkakuhhaus (Rääkkylä)

21.08.2020 - 23.08.2020

Kukkakuhhaus kutsuu Rääkkylään elokuun lopulla! 

Maalaisromanttista kyläjuhlaa, Kukkakuhhausta, vietetään 21.-23.8.2020 viikonloppuna Rääkkylässä, Pohjois-Karjalan eteläosassa. Kuhhaukseen odotetaan runsasta kävijämäärää, sillä viime vuonna kuhhaustunnelmasta kävi nauttimassa ennätykselliset 3300 kukkien ystävää viikonlopun aikana. Kuhhauksen pääosassa ovat tietenkin kukat, joita ihaillaan ja poimitaan Karjalanruusun hehtaarin kokoisella kukkapellolla. Kukkapelto on harvinainen leikko- ja kuivakukkien erikoisviljelys, jossa myös perhoset viihtyvät. Kuhhauksessa on monipuolisesti nähtävää pitkin laajaa puutarhatilan pihapiiriä. Kuivakukkia esitellään vanhan navetan ylisten “kukkataivaassa”. Kukkakopeissa floristit sitovat urakalla kimppuja kukkapellon kukista. Kalle-kukon kanatarhassa voi tutustua erilaisiin kanarotuihin.  

Kuhhauskujan varressa esittäytyvät monet paikkakunnan alkutuottajat ja leipomusten tekijät. Haapasalmen kyläydistyksen talkoolaiset valmistavat kenttäkeittiössä hyvää lohisoppaa sekä vaihtoehtoisesti kasvissosekeittoa. Taustalla soi maalaisympäristöön sopiva haitaripainotteinen musiikki.

Kukkakuhhaus on kolmipäiväinen: perjantai on suositeltavin erityisryhmien päivä. Kuhhaus on avoinna päivittäin klo 10-17. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lue lisätietoja ja uusimmat päivitykset www.karjalanruusu.fi

Tiedot

Alkaa:
21.08.2020
Loppuu:
23.08.2020
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , ,