Syystaimijuhlat 2022 – Kilpailusäännöt

Kilpailuaika 2.–11.9.2022              

Kilpailun idea ja osallistuminen

Äänestä mielestäsi ihanin istutussuunnitelma kolmesta vaihtoehdosta. Äänestys tapahtuu kilpailulomakkeella.

Voittajien valinta ja palkinnot

Istutussuunnitelmia kilpailuaikana äänestäneiden joukosta arvotaan 1 henkilö, joka voittaa kilpailun pääpalkinnon. Lisäksi arvotaan 10 henkilöä, jotka voittavat Kotipuutarha-lehden lahjatilauksen.

Pääpalkinto

Kilpailun pääpalkintona on 200 € kasvilahjakortti sekä 150 € arvosta multaa ja puutarhakatteita. Kasvilahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa Viherrinki-myymälöissä sekä kaikissa Suomen Puutarhakauppiaiden jäsenyrityksissä. Lahjakortti on käytettävä yhdellä ostokerralla ja yhdessä myymälässä. Lahjakortti on voimassa vuoden 2022 loppuun asti. Huomioithan, että osa myymälöistä sulkee ovensa syksyn kuluessa. Lahjakortti ei käy maksuvälineenä verkkokaupoissa tai postimyynnissä. Multa ja puutarhakatteet toimitetaan voittajalle suoraan kotiin kilpailulomakkeella annettuun lähiosoitteeseen. Palkinto sisältää yhteensä 12 säkkiä Kekkilän erikoismultia (4 sk Puu-ja pensasmultaa, 4 sk Havu- ja rodomultaa ja 4 sk Perenna- ja ruusumultaa) sekä 8 säkkiä uusille istutuksille sopivaa Kekkilä Istutuskatetta. 

Lahjatilaus

Lisäpalkintoina arvotaan 10 kpl Kotipuutarha-lehden 5 numeron lahjatilauksia (arvo á 37,50 €). Lahjatilaukset alkavat numerosta 10/2022. Mikäli lahjatilauksen voittajalla on voimassa oleva Kotipuutarhan tilaus, lahjajakso siirretään alkamaan nykyisen tilauksen maksetun jakson jälkeen. Mikäli voittajalla on Kotipuutarhan kestotilaus, se jatkuu normaalisti lahjajakson jälkeen.


Katso myös Kotipuutarhan yleiset kilpailusäännöt