Syystaimijuhlan palkinnot

Pääpalkinto

Arvonnan pääpalkintona on 200 € kasvilahjakortti puutarhamyymälään sekä 150 € arvosta multaa ja puutarhakatteita kotiin toimitettuna.

Kasvilahjakortti käy näissä myymälöissä:

Lahjakortti on käytettävä yhdellä ostokerralla ja yhdessä myymälässä. Lahjakortti on voimassa vuoden 2022 loppuun asti. Huomioithan, että osa myymälöistä sulkee ovensa syksyn kuluessa. Lahjakortti ei käy maksuvälineenä verkkokaupoissa tai postimyynnissä.

Multa ja puutarhakatteet toimitetaan voittajalle suoraan kotiin kilpailulomakkeella annettuun lähiosoitteeseen. Palkinto sisältää yhteensä 12 säkkiä Kekkilän erikoismultia (4 sk Puu- ja pensasmultaa, 4 sk Havu- ja rodomultaa ja 4 sk Perenna- ja ruusumultaa) sekä 8 säkkiä uusille istutuksille sopivaa Kekkilä Istutuskatetta. 

Kekkilä Garden
Viherrinki

Lahjatilaus

Lisäpalkintoina arvotaan 10 kpl Kotipuutarha-lehden 5 numeron lahjatilauksia (arvo á 37,50 €). Lahjatilaukset alkavat numerosta 10/2022. Mikäli lahjatilauksen voittajalla on voimassa oleva Kotipuutarhan tilaus, lahjajakso siirretään alkamaan nykyisen tilauksen maksetun jakson jälkeen. Mikäli voittajalla on Kotipuutarhan kestotilaus, se jatkuu normaalisti lahjajakson jälkeen.

 


Katso myös Kotipuutarhan yleiset kilpailusäännöt