Kasvimaan ja lavatarhan suunnittelu

Kasvimaan perustaminen ja lavaviljelyn aloittaminen kannattaa aloittaa  katsomalla tämä video. Video on tuhti tietopaketti siitä millainen paikka hyötytarhalle kannattaa valita, mihin kannattaa varautua ja miten luot hyötykasveille mahdollisimman hyvät olosuhteet. Hyvä sato kasvimaalta on mahdollista jokaiselle, mutta se on paljon helpompaa, jos vältät yleisimmät mokat suunnittelussa!
 
Hyötyviljelysten suunnittelu on omia lempiaiheitani ja video olikin yksi haastavimmista tehdä, sillä oli tosi vaikea saada kaikkea asiaa mahdutetuksi yhteen lyhyeen videoon! Siksi mietinkin, että tuleeko teillä mieleen jotain lisättävää videossa mainittuihin juttuihin? Kommentoikaa ihmeessä tähän postaukseen, niin saadaan kaikki vinkit käyttöön!

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*