Versotus ja idätys – lähes kaikki mitä aiheesta tarvitsee tietää!

Idätys ja versotus helposti alusta loppuun. Tässä videossa näytän miten itujen ja versojen kasvattaminen käytännössä tehdään ja kerron myös  omat suosikki- ja inhokkiversoni. Etenkin versotus vei mut ihan mennessään ja ilman tätä superruokaa en ehkä enää suostu elämään. Versojen kasvattaminen oli myös tosi kivaa puuhaa lasten kanssa ja luulenpa, että jatkossa voin jättää huono äiti -fiiliksen rehujen ja lehtivihreän tarjoamisen osalta vähän vähemmälle! 

Kertokaa ihmeessä, jos teillä on näiden superruokien osalta jotain vinkkejä tai herkullisia lajikkeita joita kannattaisi kokeilla. 

Ja instasta löytyy taas kirjallisuushetki Frans Salosen Meidän puutarhan työt -kirjan parissa, joten käykäähän kurkkaamassa myös siellä! 

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*