Isoäidin rakkain perintö kasvaa ikkunalaudalla

Mitä ovat vanhanajan huonekasvit? Miten pelargoniat talvetetaan ja miten vanhanajan viherkasveja hoidetaan? Tässä videossa esittelen omat kasvini, joista suurimman osan olen saanut omalta isoäidiltäni. Annan myös pari vinkkiä, joilla saat nämä ruukkukasvit kukoistamaan!

Videon lopussa saat vielä vinkit kahdesta siemenestä helposti kasvatettavasta ja runsaasti kukkivasta kaunottaresta.

Kutsun teidät myös mukaan kuukausittaiseen puutarha- ja viherkasviaiheiseen lukuhetkeen Instagramin puolelle.

Olisi kiva myös kuulla mitä vanhoja huonekasveja teillä on ja vinkkejä niiden hoitoon. Kommenttiboksiin saa mielellään jättää myös kasvien tarinoita ja tietoa alkuperästä, niihin en itse ainakaan kyllästy koskaan! Luonnonvarakeskuksella on muuten menossa Varsin hyvät vanhat pelakuut -niminen hanke, jonka sivuilta löytyy paljon tietoa pelakuista ja niiden hoidosta.

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*