Anna palautetta tai lähetä vinkki

Lähetä ruusut, risut ja männynkävyt kätevästi alla olevalla lomakkeella. Saamamme palaute auttaa meitä kehittämään lehteä ja nettisivuja, kiitos siis jo etukäteen! Nettilomakkeen sijaan voit halutessasi lähettää palautteen tai vinkin myös sähköpostilla osoitteeseen kotipuutarha@puutarhaliitto.fi

Palautelomake

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: jpg, png, tif.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.


Kysy meiltä: Lukijoiden kysymyksiin vastaa Kotipuutarhan kasviasiantuntija Ella Räty. Kysymyksiä ja vastauksia julkaistaan lehdessä ajankohtaisjärjestyksessä. Etusijalla ovat yleiset, monia lukijoita askarruttavat aiheet.

Lähetä oma puutarhavinkkisi: Jos sinulla on joku oma puutarhavinkki, vaikkapa kasvin hoito-ohje tai näppärä työtapa, kerro siitä meille! Jaamme kaikki hyvät vinkit lehdessä ja nettisivuilla.

Lähetä vinkki kasviharrastajasta: Tunnetko johonkin tiettyyn kasviin hurahtaneen puutarhaharrastajan? Kerro meille, niin voimme kenties tehdä vinkistäsi jutun!

Lähetä vinkki kivasta pihasta kuvien kera: Tiedätkö puutarhan, joka on tunnelmaltaan poikkeuksellisen viihtyisä, jossa on toteutettu paljon kekseliäitä ideoita tai jossa kasvit kukoistavat uskomattoman rehevinä? Lähetä pihan omistajan yhteystiedot sekä kuva puutarhasta. Jos sinulla on pihasta monia kuvia, voit lähettää kuvat sähköpostilla osoitteeseen kotipuutarha@puutarhaliitto.fi

Liitä mukaan myös omat yhteystietosi: Palkitsemme jokaisen juttuun johtaneen vinkin tuotepaketilla.