Videon tekijä esittäytyy

Terve kotipuutarhailija!

 

Minun nimeni on Olli Leppisaari ja teen opetusvideoita tälle sivulle. Aiheena on hyötykasvien kasvatus ja tulet oppimaan monenlaisia hyväksi havaittuja kasvatustapoja, joita voit hyödyntää niin ikkunalaudalla, parvekkeella kuin pihassakin. En välitä vaikka et olisi koskaan kasvattanut mitään tai kaikki sinun aikaisemmat kokeilut olisivat päätyneet roskiin; pystyt avullani hoitamaan kasveja varmasti paremmin ja voit saada ne jopa kukoistamaan. 🤠

Olen valmistunut puutarhuriksi Rovaniemellä vuonna 2014 ja kasvattanut hyötykasveja yli kymmenen vuoden ajan. Olen tehnyt myös opetusvideoita samasta aiheesta kanavalleni Youtubeen vuodesta 2017 lähtien. Alunperin olen kotoisin Jyväskylästä ja tällä hetkellä asustelen Oulussa 5-vyöhykkeellä. Nykyisin tärkeimpinä kasvatuspaikkoina toimii kotini ikkunalauta ja lasitettu parveke, jolla saakin pidennettyä kasvukautta oikein mukavasti. Näiden lisäksi mökiltäni Keski-Suomesta löytyy luonnonmukaisesti hoidettu puutarha, jossa kasvatan satoa tuottavia monivuotisia kasveja.

Tervetuloa mukaan kasvattamaan hyötykasveja kanssani! Ensimmäisessä videossa käydään läpi miten valitset itsellesi sopivan chili-lajikkeen ja miten käytännössä kylvät sen onnistuneesti. Voit katsoa sen tämän linkin kautta.

 

Olli Leppisaari

PS. Jos sinulle tulee mieleen jokin tietty aihe tai asia mistä haluaisit kuulla vinkkejä, niin laitahan kommenttia tuohon alapuolelle. 🙂

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.