Luminen talvipuutarha ja ihana auringonvalo

Olen ehkä kyllästymiseen asti todennut, etten oikein ole talvi-ihmisiä. Mutta kauneuden rakastaja kylläkin. Luminen talvipuutarha ja aurinkoinen helmikuun päivä saavat sydämen pamppailemaan. Upea auringonvalo muuttaa maiseman kuin maiseman pittoreskiksi. Ja tällä kertaa maisemaksi riitti oma etupiha!

luminen talvipuutarha

Tänä vuonna oli mukava viettää laskiaista ihan oikeasti mäenlaskun merkeissä. Ilman kumisaappaita ja kurahousuja. Oikein tervetullutta vaihtelua lapsiperheeseen.

luminen talvipuutarha

Aurinkoiset päivät ovat olleet pikkuisen kortilla, mutta suunta kohti kevättä tuo niitä varmasti lisää. Oma kevätfiilis pomppasi heti uusiin lukemiin, vaikka keskitalvea vielä eletäänkin. Kesähuoneen keittiöpuutarhan taukopaikka odottelee jo auringossa istujia. Ihan kohta saa valjastaa kahvikupin kouraan ja istahtaa mangolianvaahteran katveeseen kesken pihapuuhien.

luminen-talvipuutarha-istuinryhmä

Kesähuoneen sisälläkin on jo selvästi aistittavissa keväistä värähtelyä. Vaikka ikkunoissa onkin vielä kuurankukkia. Sormet syyhyten jo odotan, että pääsen koristamaan ikkunalautoja narsisseilla ja muilla keväisillä sipulikukilla. Ne viihtyvät loistavasti kesähuoneen viileydessä.

Keväisin kesähuoneessa tulee puuhailtua myös kylvöjen parissa. Tämä on vähän sellaista äidin valtakuntaa, jonne saa jättää ruukut ja muut välineet levälleen. Toki kesähuoneessa viihtyy loistavasti ihan koko perhe. Kesäaikaan täällä syödään, kahvitellaan, istutaan iltaa ja välillä myös nukutaan. Vietetään mini-kesämökkielämää vain parin askeleen päässä kotiovesta.

Sitä odotellessa toivottelen oikein ihanaa ystävänpäivää ja toivon mukaan aurinkoista helmikuun jatkoa! Luminen talvipuutarha valaa uskoa ja vie jo ajatukset ihanasti kohti kevättä.

Ps. Jos haluat nähdä kesähuoneen kevätasussaan, löydät toukokuisia kuvia Tulppaaniloistoa ja perisuomalainen pessimisti -postauksesta.

2 Comments

  • Kesähuoneesi on niin kaunis!
    Aurinko on kyllä näyttäytynyt liian harvoin, vaikka muuten talvi on ollut upea!
    Toivotaan, että kevät on aurinkoa tulvillaan.

    • Kiitos Hanne, kesähuone on kyllä kiva lisä puutarhaan ja muutenkin mukava soppi:)
      Nyt näyttää onneksi siltä, että hiihtolomailijat useammassa aallossa saavat nauttia aurinkoisista talvipäivistä. Nämä piristävät niin ihanasti!

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.