Tulppaanirakkautta

Puutarhan tulppaaniloisto alkaa vedellä viimeisiään. Keräsin ison kimpun myös sisälle, sillä olen aivan näiden kaunokaisten pauloissa! Rakastan tulppaaneja talven leikkokukkina, silloinkin mieluiten mahdollisimman värikkäinä. Mutta eihän kaupasta tällaista ilotulitusta saa. Tulppaanirakkautta parhaimmillaan.

tulppaanirakkautta

Värikästä tulppaaniloistoa puutarhassa löytyi aikaisemmin tästä postauksesta. Jaksaisin tuijotella erilaisten tulppaanien yksityiskohtia vaikka miten pitkään. “Värivialliset” yksilöt ovat niitä kaikkein kauneimpia.

tulppaanirakkautta_minttuajamustikoita

Olen nostanut maljakon yöksi ulos, jotta saisin nauttia näistä kaunokaisista mahdollisimman pitkään. Ja samalla vannon istuttavani syksyllä lisää uutta loistoa. On tämä vaan niin hengästyttävän upeaa!

4 Comments

 • Mahtava kimppu,tykkään itsekin tosi paljon erivärisiä tulppaaneita yhdistellä.

  • Kiitos Tuula! On kyllä mahtavaa, kun kukkakauppa löytyy tällä hetkellä heti kotioven takaa!

 • Kiva tuo sun kimppusi, kun siinä on punaisten tulppaanien kaverina vain tuo sininen maljakko. Värit pääsevät korostumaan. Ja ehdottomasti näin hyvällä valintasilmällä laitat lisää tulppaaneja syksyllä, mihin me muut netin penkojat joudutaan ilman sun alkukesän kuviasi!

  Sini K.
  kasvihormoni.fi

  • Kiitos Sini! 😀 Ja onhan se lisää laitettava, sillä aina niitä johonkin katoaa. Tämä vuonna katosi lisäksi narsissit, en käsitä miten niitä ei noussut yhtään ja tulppaanit kuitenkin jaksaa kukoistaa. Meidän myyrillä taitaa olla joku erityisruokavalio 😀

   Ihanaa alkukesää!

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.