Herkät kirjopikarililjat

Keväinen aurinko häikäisee lasiansarissa niin, ettei meinaa ilman aurinkolaseja selvitä. Toisaalta napakka tuuli ei haittaa mitään kasvihuoneen suojissa. Sirot kirjopikarililjat nauttivat olostaan. Toistaiseksi ne ovat kestäneet hyvin kasvihuoneessa, siellä ei ole vielä ollut liian lämmintä ja aurinkoista niiden makuun.

Nämä shakkiruutuiset kaunottaret ovat tavattoman kauniita ihan sellaisenaan, mutta sopivat myös keväisiin ruukkuistutuksiin monenlaisen kukan kaveriksi. Viime keväänä näin herkän istutuksen, johon suureen ruukkuun oli yhdistetty kirjopikarililjoja sekä saman sävyisiä orvokkeja. Pitääkin kokeilla tuota tänä vuonna.

Aurinkoista viikonloppua ja hyviä Kevätmessuja sinne tänään tai huomenna suuntaaville! Minäkin teen vielä uuden kierroksen ja lisäsin juuri kirjopikarililjat ostoslistaani. Siihen siementen, pelargonioiden ja puutarhahanskojen jatkoksi. Mitkä ovat teidän perinteisiä messuostoksia? Onko kassin sisältö aina sama vai yllätätkö itsesi joka kerta? Minä yllätän ainakin sillä kassien määrällä…

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.