Tavataanko messuilla?

Kevään puutarhamessuilta löytyy ihania ideoita ja paljon inspiraatiota!

Kevään puutarhamessukausi on alkanut. Ahkerimmat ehtivät kiertää useammat messut, itse suuntaan tulevana viikonloppuna Helsingin Messukeskukseen Kevätmessuille. Puutarhamessut kuuluvat kevääseen kuin vihta (vasta) juhannussaunaan. Kevät tulee toki muutenkin, mutta messut viimeistelevät odotuksen.

Tänä vuonna Helsingin Kevätmessuilla on luvassa muun muassa kevään ja kesän puutarhatrendit: tuoksut, värit, tunteet ja tunnelmat merkitsevät yhä enemmän. Messuille on suunniteltu puutarhaelämää juhlivat ja inspiraatiota tarjoavat puutarhat. Odotan tätä suurella innolla ja mielenkiinnolla!

Kevätmessuilla on toki paljon muutakin tarjottavaa kuin pelkkää puutarhaa. Mutta oma aika kuluu yleensä juuri Kevätpuutarhan puolella. Siellä on paitsi hurmaavia mallipihoja ja ideoita istutuksiin, terassille ja parvekkeelle, niin myös myynnissä valtava määrä siemeniä, kasveja ja kaikkea ihanaa tarpeellista (tietenkin!) tilpehööriä puutarhaan.

Ehkä kuitenkin ihan parasta antia ovat sponttaanit kohtaamiset käytävillä. Kamerat kaulassa kuuluu iloisia huudahduksia milloin mistäkin suunnasta, kun tavataan tosielämästä tai ruudun takaa tuttuja puutarhaystäviä.

Joten toivottavasti tavataan messuilla, siellä jossakin ihanien kukkaistutusten keskellä tai sipulilaareja tutkiessa!

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.