Gardeners` World 2017

Huomenna se alkaa!! Nimittäin kauan ja hartaasti odottama lempisarjani Gardeners` World! Ihailemani puutarhurin näkeminen uusissa jaksoissa aiheuttaa jännittynyttä kutinaa vatsan pohjalla. Taidan olla hieman ihastunut, oi Monty <3 Hassua, tunnen itseni kuin teinitytöksi jälleen.

Sarjan jaksojen luvataan olevan lyhyen aikaa katseltavissa tuolla GW:n BBC 2 kanavan sivuilla, mutta itse olen katsonut jaksoja myös livenä filmon.tv (tai vastaava http://www.watchallchannels.com/bbc-two/) sivuston kautta. Sieltä katsoessa täytyy vain muistaa, että Englannin aika eroaa pari tuntia omastamme. Eli ohjelma alkaa Suomen aikaa klo 10 illalla! Melko nopeasti nuo jaksot tulevat katsottavaksi myös YouTube:een mikäli et onnistu saamaan suoraa yhteyttä toimimaan.

Nautinnollisia katseluhetkiä Montyn ja kumppaneiden parissa. Tuskin maltan odottaa huomista <3

2 Comments

  • Moi Minna!
    Voisitko liittää blogiisi suorat linkit noihin katselusivuihin?
    Terkuin,
    Piia 🙂

    • Linkit lisätty! Aina nuo eivät oikein tahdo välttämättä toimia, nytkin sain ohjelman näkyviin vain tuolla toisella. Täytyy kyllä illalla hyvissä ajoin rustata kanava kohdilleen 😉

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.