Asetelmia ja uusi arvonta

Olin eilen illalla lasten kanssa kaupunkimme joulukadun avajaisissa. Sieltä tarttui mukaan hyppysellinen joulumieltä<3 Mitä enemmän meille on vuosien mittaan lapsia siunaantunut, sitä tiukemmassa on ollut joulumieleni. Ei sillä, ettenkö rakastaisi katsella lastemme joulun viettoa, vaan ahdistusta aiheuttaakin heidän lahjansa ja niiden hankinta. Mitä vanhemmiksi lapset käyvät, sitä kalliimpia ovat heidän toiveensa, mikäli nyt edes itse lopulta keksivät mitä toivoisivat. Joka vuosi siitä on onneksi kuitenkin selvitty ja nytkin ovat hankinnat jo hyvällä alulla, joten ei muuta kuin joulua päin;)

Lievensinkin sitten eilen vähän joulustressiäni ja ostin ensimmäiset joulukukat:) Muutaman hyasintin ja suloisen vaaleajouluruusun<3 Tänään rentouduin yksin kasvihuoneessa, istuttaen kasveja ja yhdistellen kauniita esineitä ja luonnonmateriaaleja erilaisiin asetelmiin. Aika hujahti kuin siivillä ja olin käräyttää lounaamme uuniin, kun intouduin vielä kuvailemaankin aikaansaannoksiani.

 

Voi kuinka nautinkaan kaikenlaisten kukka-asetelmien tekemisestä! Nuoruuden salainen haaveammattini olikin kukkakaupan myyjä, muistatkos M vielä, kuinka haaveilimme rauhallisesta työstä kauniissa kukkakaupassa? Kuinka ihmeessä meistä sitten kuitenkin tuli bioanalyytikoita?! ;D Elämä vain vie, ainakin itselleni on käynyt niin. Onneksi voin kuitenkin näin harrastuksena toteuttaa vanhoja haaveitani!

 

 

 

Aurinkokin pilkahteli tänään muutamaan otteeseen, mutta viikon takaisia valo-olosuhteita en saanut tänään kuviini vangittua:( Nautin kuitenkin jokaisesta valon säteestä ja kiertelin pihalla vain nautiskellen ja välillä nyppien sieltä täältä rikkaruohoja. Seurasin myös lintulautamme elämää, voi kuinka paljon se tuottaakaan minulle iloa<3

Niitä näitä jaaritellessani olinkin ihan unohtaa tämän postauksen ensisijaisen tarkoituksen! Eli blogissani on alkamassa jälleen arvonta. Tunnelmavalo Oy:n Annu lähetti minulle nuo kuvissa vilahtelevat kauniit koristeet, lumihiutaleen ja lyhtyä kantavan tytön<3 Ne ovat materiaaliltaan samaa ruostutettua terästä kuin heidän muutkin tuotteensa ja tulevat voittajalle kauniin jouluisesti pakattuina. Arvon siis nuo koristeet yhdelle onnelliselle voittajalle. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä postausta. Jos olet anonyymi, jätäthän sähköpostiosoitteesi komenttikenttään. Tuttuun tapaan voit osallistua myös Mamman puutarhan facebook-sivuilla, kommentoimalla arvonta päivitystä ja toivottavasti myös tykkäämällä sivuistani:) Arvonta suoritetaan sunnuntaina 11.12.16 klo 12!

 

32 Comments

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.