Suuria uutisia, lämpimiä kohtaamisia

 

 

Huh millainen syksy on Mammalla tänä vuonna ollutkaan!! Enkä nyt tarkoita lammikon parissa uurastamista, vaan erään tietyn suuren uutisen salailemista;) Tänä aamuna asia sitten varmistui ja siitä laitettiin oikein mustaa valkoiselle:)
Helsingin hurjasta aamuruuhkasta selvittyäni, sain erittäin lämpimän vastaanoton Kotipuutarha-lehden toimistolla Viljatiellä. Aamukahvittelun lomassa kävimme vielä läpi yhteistyöhömme liittyviä asioita, yhdessä  Maija Stenmanin ja Piia Reinikaisen (kuvassa kanssani) kanssa. Ja niinhän se nyt sitten on, että Mama`s garden siirtyy vuoden alusta Kotipuutarha-lehden uudistuville nettisivuille!! Jatkan siellä bloggaamista entiseen tapaani, joten hyvästejä tässä ei nyt toivottavasti olla jättämässä. Vaikka blogini siirtyykin pois Bloggerista, voi sitä yhä jatkossakin, seurata suoraan Bloggerista käsin! Lukuluettelosi yläpuolella olevalla `lisää` painikkeella, voit halutessasi helposti lisätä uuden blogini URL-osoitteen, seuraamiesi blogien luetteloon. Ei haittaa, vaikka julkaisualustanani onkin jatkossa WordPress, eikä Blogger, uudet postaukseni päivittyvät lisäyksen jälkeen myös Bloggerin puolella. Vastaavasti aion lisätä koko nykyisen oman lukuluetteloni tuonne WordPressin puolelle, joten omasta puolestani yhteytemme jatkukoon!
Suurin pelkoni tähän muutokseen liittyen onkin ollut juuri se, että menetän teidät nykyiset lukijani! Kaikki nämä yhteiset blogivuodet, jotka olen saanut viettää seurassanne, ovat olleet minulle todella tärkeitä, enkä millään haluaisi yhteytemme katkeavan tähän uudistukseen. Ymmärtänette kuitenkin päätökseni, en millään voinut jättää tällaista tilaisuutta käyttämättä, olisin varmasti katunut sitä jälkeen päin. Aikani ja voimani eivät myöskään riittä kokonaan uuden blogin perustamiseen tuonne lehden puolelle, sillä jos näin olisin toiminut, olisi varmasti aikaa myöten Mama`s garden hiljentynyt ja niin en suinkaan halunnut käyvän.
Mutta tässä nyt siis tämä  “Mamman uutispommi” teille makusteltavaksi, palaan varmasti aiheeseen vielä tämän vuoden puolella. Täällä Bloggerissa kirjoitan nyt ihan normaalisti vuoden loppuun ja vasta tammikuun puolen välin tienoilla julkaisen ensimmäisen postauksen uudella alustalla. Myös kaikki vanhat postaukseni kopioidaan uudelle alustalle, mutta ne jäävät myös tänne Bloggeriinkin. Ja mikäli joskus yhteistyömme lehden kanssa päättyy, voin taas kopioida kaikki yhteistyön aikaiset postaukseni takaisin Bloggeriin ja jatkaa sitten taas kirjoittelua Bloggerissa.
Että tämmöistä, mitäs tuumittekaan uutisestani?

 

15 Comments

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.