Kirja-arvonta

Mikäpäs piristäisikään lumista ja pimeää marraskuuta paremmin, kuin hetki omaa aikaa ihanan puutarhakirjan parissa<3 Sain tämän Else ja Vesa Leivon Tulppaanitarhan Lumo- kirjan siskoltani, vaan minultahan tämä suloinen opus jo löytyikin kirjahyllystäni:) Sovimme yhdessä, että voisin joskus arpoa tämän lukijoitteni kesken. Oikeastaan olen odottanut ja odottanut, että blogini lukijamäärä saavuttaisi 100 lukijan merkkipaalun tai että Mamman puutarhan Facebook-sivut 50 tykkäystä, mutta nyt en jaksa enää odotella vaan töräytän arvonnan käyntiin 🙂 Ehkäpä arvonnan seurauksena saavuttaisinkin nuo tavoitteeni, vaikkei osallistuminen toki edellytäkkään tykkäämistä 😉

Arvontaan voit siis osallistua kommentoimalla tähän postaukseen tai Mamman puutarhan Facebook-sivuilla olevaan, arvonnasta kertovaan ilmoitukseen. Halutessasi saat tietysti myös jakaa facen arvontailmoitusta, tai liittää yllä olevan kuvan, linkin kera, blogisi reunaa koristamaan<3

Arvontaan voit osallistua lauantaihin 19.11.16 asti, suoritamme arvonnan klo 16 mennessä tulleiden osallistujien kesken. Jos kommentoit anonyyminä, muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta voin ottaa yhteyttä, mikäli onnetar suosii juuri sinua!

Kirjan lisäksi arvon myös yllätyssekoitussiemenpussin, oman puutarhan siemenistä ;D Pussi sisältää ainakin erilaisia ängelmien siemenöisiä ja toki siemenet ovat erikseen pakkattuina!

Nyt kaikki joukolla osallistumaan arvontaan! Vaikka sinulla jo itselläsi tämä kirja olisikin hyllyssä, niin onnettaren suosiessa, voit aina yllättää jonkun puutarhaystäväsi tällä suloisella joululahjalla<3

33 Comments

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.