Viherturaajan vaatetus

Kuinka ollakkaan, kuin kiihkeimään aikaan keväällä, nyt olisi aiheita postauksiin niin paljon, että on vaikeaa päättää mistä aloittaisin. Vaan kerrompa teille kuitenkin tarhurin tuoreimmat kuulumiset. Saimme nimittäin viettää koko eilisen päivän Helsingissä, rakkaan siskoni kanssa. Shoppailua, hyvää ruokaa ja tietenkin myös vähän herkuttelua <3 Lähdimme matkaan heti aamusta ja pitkästä aikaa pelkkä linja-autolla matkustaminen oli itsessään jo melkoinen elämys 😉 Oli ihanaa vain istua rauhassa ja katsella ulos linjurin ikkunasta.
Unohdin lähtötohinassa tietenkin kameran kotiin, mutta iltapäivästä olin asiasta pelkästään kiitollinen, sillä sen verran oli kaikenlaisia kasseja kertynyt matkaan, jotta yhtään lisää kannettavaa en olisikaan enää kaivannut:) Aurinkoisia Helsinki-kuvia ei siis tullut otettua yhtään, mutta kuvasinpa sitten kuitenkin nuo ostokseni äsken aamuhämärissä, ihan kotosalla. Vieläpä kauniin vihertävän mallin yllä 🙂

Näihin sukkiin ihastuin heti päätä pahkaa<3 Menin kyseiseen putiikkiin vain ollakseni seurana tyttärelleni, enkä uskonut sieltä löytyvän mitään Mammalle sopivaa. Vaan kukapa voi vastustaa vastaan tulevia kuoriaissukkia, ei tämä Mamma ainakaan ;D

Nämä ihanat tunikat löysin Indiskasta! Läheskään kaikki vaatteet eivät tuolla kaupassa ole mieleeni, mutta joskus sieltä voi tehdä näköjään löytöjä. Myös yhdet verhot jäivät sinne odottelemaan, täytyykin katsastaa ovatko ne myynnissä putiikin verkkokaupan puolella! Tarvitsisin nimittäin jotakin kannustinta, että saisin talon loputkin ikkunat pestyä. Yläkerrasta sain viikko sitten pestyä pelakoiden voimalla isoimmat ikkunat, sillä eihän kauniita kukkia voinut likaisia ikkunoita vasten laittaa 🙂 Nyt pitäisi keksiä vielä jotakin tämän alakerran osalta ja uudet verhot voisivat hyvinkin toimia ;D

Tässäpä vielä yksi kuva viime sunnuntain työmaalta. Tässä mallina toimii viherturaaja itse 😀 Hepeneissähän ei tietenkään voi oikeasti työskennellä, joten tähän loppuun oli ihan pakko laittaa kuva kunnon työhousuista. Nämä pöksyt ja saman valmistajan haalarit ovatkin palvelleet jo monta vuotta, eikä kestossaan ole ollut valittamista! Toisin kuin saman valmistajan kumisaappaat, ovat nämä housut olleet jo monessa hommassa mukana ja aina vaan kestää ja kestää.
Aamun sää näyttää valitettavan sateiselle, mutta kuinka ollakkaan sehän passaa muuten hyvin perjantaina piilottamilleni tulppaanin sipuleille<3 Nyt on kaikki tämän syksyn sipulit maassa ja maksettuna, joten sen puoleen ei ole enää mitään väliä ilmojen suhteen. Loppurutistus lammikon suhteen on kuitenkin vielä edessä, joten tilaisimpa vielä ainakin yhden kauniin ja kuivan päivän tälle syksylle 🙂 Vaan tuosta aiheesta ei nyt sitten tällä kertaa tämän enempää, tämä postaus oli ihan pelkkää rilluttelua 😉

4 Comments

  • Hauskat koppissukat, haluaa myös! 😀 Minullekin ikkunoiden peseminen on hirveä mörkö ja välttelen sitä viimeiseen asti. Ehkä tosiaan uudet verhot saisivat vähän puhtia aikaiseksi!

  • Teillä on ollut ihana hemmottelupäivä! Hienoja löytöjä teit. Indiskassa on aivan ihania verhoja. Tsemppiä vielä kovasti allasprojektisi jatkolle, ison urakan olet jo tehnyt.

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.