Jestas mikä ylläri

Voihan pyhä jysäys sentään!! Raahustin äsken kotiin töistä ja ajattelin jäädä vielä hetkeksi ulos pienimmäisen kanssa. Siinä keinuttiin ensin vähän, kunnes tuli tietysti mieleen lähteä kiertämään pihalla, se tavallinen kierros, vaikka tuskimpa mitään vielä olisi kunnolla näkyvissä.

No kuinkas sitten sattuikaan, tuli mieleeni kurkistaa, millaisessa kunnossa ulkovalosarjan muuntajan ja jatkojohdon välinen liitos olisi talven jäljiltä. Niinpä nostin tuota punaista keksirasiaa ja voi mitä sieltä paljastuikaan<3 

Tupas aivan täydellisiä, kerrottu puistolumikelloja (`Flore Pleno`).

Vein penkin edustalle palasen lämmintä solumuovia ja nyt olen käynyt jo kaksi kertaa siellä polvillani ja vain ihaillut ja kuvaillut noita kaunottaria 🙂 Hädin tuskin maltoin välillä käydä lämmittämässä lapsille eilistä nakkisoppaa, sitten heti kiireesti takaisin:D Kunhan kirjoitan tämän postauksen, taidan mennä vielä kolmannenkin kerran, ehkäpä otan mukaani lasin punaviiniä ja skoolaan hiljaa yksikseni keväälle <3

Tässä kuvassa ovat samaisten lumikellojen lajitoverit, jotka ovat asustelleet ihan taivasalla. Aika pitkällä ovat jo nämäkin!

Peittelin kasvit lähtiessäni tuollaisella muovitetulla ja virkatulla suojaruukulla. Pelkään kauriiden ahnaita hampaita:( Ehkäpä sittenkin asettelen vielä tuon punaisen rasian näiden ylle, sillä se kestää kiven asettamisen päälle painoksi.

Tässä kuva toisaalta, missä ilmeisesti tähtilumikellotkin jo kurkkivat malttamattomina kevättä. Nämäkin täytyy vielä kohta käydä peittelemässä ainakin havuilla. Ihme, että nämä yleensäkin ovat vielä syömättä, sillä eilen aamulla tämän penkin läheisyydestä, lönkytteli karkuun neljä kaurista:( Vaan en minä näitä kyllä vielä eilen tuossa nähnyt, ovat varmaankin paljastuneet kunnolla vasta tänään.

Ei mutta nyt täytyy lopettaa, en millään malta enää vain istua tässä koneella ;D

Kevät on nyt todellakin täällä<3

25 Comments

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.