Mamman puutarha nyt myös Facebookissa

Avasin juuri blogilleni uuden Facebook-sivun, linkki sivuille löytyy tuolta blogin oikeasta reunasta, heti lukijalistan alta. Tervetuloa tykkäämään! Facebook-tilin avaaminen on ollut mielessäni jo pitkään, en vain ole aiemmin saanut aikaiseksi. Lähinnä olen ajatellut hyödyntää sitä kanavana, missä ilmoitella uusista postauksistani. Luulenpa, että monikaan kavereistani ei enää jaksa ainaisia puutarha-aiheisia postauksiani henkilökotaisessa profiilissani, niimpä nyt voin vähentää sen puolen julkaisujani ja tykittää sitten täysillä vihreää ilosanomaani, tuolla Mamman puutarhan puolella ;D

Kaikki eivät tietenkää ole, saatika halua kirjautua Facebookiin, joten jatkan tietenkin edelleen jorinoitani täällä Bloggerissa entiseen tapaani ja julkaisen myös tätä kautta ihania ja hyödyllisiä linkkejä. Tässäpä heti muutama itselleni mieluinen löytö netin syövereistä. Tuo jälkimmäinen linkki johtaa The Irish Garden Plant Societyn blogisivuille ja sieltä löytyy hurjasti ihania postauksia, kuten vaikka postaus Just give Them Away!

http://www.telegraph.co.uk/gardening/gardens-to-visit/where-to-see-snowdrops-in-ireland/

https://igpsblogs.wordpress.com/2016/01/21/favourite-books-from-2015/

Usean päivän vesisateet ovat antaneet nyt lumille kyytiä ja tuleva viikonloppu näyttäisi olevan tämän hetkisen ennusteen mukaan jo vähän kuivempi, joten viimeistään silloin täytyy päästä jälleen tervehtimään, lumen alta paljastuneita pikkuisia piippoja<3 Alapihan lammikon tekele on muuten ääriään myöten täynnä vettä! Ylivirtausputkihan lammikosta vielä puuttuu, joten toivottavasti emme pian kohtaa vedenpaisumusta:)

Avainsanat

3 Comments

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.