Terveiset tunnelmallisesta Porvoosta

Mukavasti kului eilinen päivä Porvoon tunnelmallisissa maisemissa. Vanhassa kaupungissa pääsee ihanasti menneen ajan tunnelmiin, oikein ahdisti kun poikettiin välillä Sokoksella kahvilla 😉 Miten kauniita ovatkaan nuo vanhat rakennukset ja mukulakiviset kadut. Olisipa tällaisia alueita säästetty useammissakin kaupungeissa.

Näyteikkunat ja pikku putiikit koluttiin lähes järjestään lävitse ja ihmeen mukavasti lapsetkin jaksoivat mukana ilman suurempia nurinoita:)

Koristeluissa oli käytetty paljon havuja. Tuossa alimman kuvan asetelmassa oli käytetty erittäin aidon näköistä tekokaalia!

Joki oli ääriään myöten täynnä ja kova tuuli puhalteli, aina kun rakennusten suojista poistuttiin. Vettä ei kuitenkaan tullut pisaraakaan, vaikka taivas olikin synkän pilvinen.

Vanhojen ikkunoiden kauneutta<3

 Löytyi sieltä yksi puutarhatyökalukin! Hauska haran ja lapion yhdistelmä:)

Jyrkkä mäki kirkonmäelle oli kauniisti päällystettu mukulakivillä ja matkalla oli yksi kiva istutusaluekin. Erityisesti ihastelin istutuksen kaunista käkkäräistä koivua.

Kauniista yksityiskohtia olisi ollut vaikka kuinka, kuvattavaksi ja ihmeteltäväksi. Tuliaisiksi ostin tunnelmallisesta kukkakaupasta Multiflora hyasintin. Jokainen löysi mukaansa jotakin pientä ja kivaa kotiinviemistä, päivä oli oikein mukava ja onnistunut<3 Olin myös positiivisesti yllättynyt miten lyhyt matka meiltä oikeastaan tuonne Porvooseen olikaan. Löysin myös hyvän parkkipaikan vaivatta joen toiselta puolelta, pienen kävelymatkan päästä. Kiitos vielä seurasta äidilleni ja siskolleni<3

Avainsanat

16 Comments

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.