Perfect match

Elokuun viimeisen illan hämärtyessä posliinivuokko keimailee yhdessä japaninhiirenportaan kanssa<3 Ovat mielestäni yhdessä aivan täydellinen pari!

Tuoksumiekkaliljat löyhäyttelevät ihanaa tuoksuaan, eniten juuri näin illalla.

Syysvuokot huojuvat korkealla ja ilahduttavat minua päivästä toiseen.

Vaaleanpunakukkainen iisoppi ilahduttaa minun lisäkseni myös syksyn pörriäisiä. Tähän aikaan illasta ne tosin ovat jo ehkä unten mailla:)

Hauska yhteensattuma, ollaan Marian koti ja puutarha-blogin Marian kanssa valettu molemmat tällaiset laatat kumimattojen avulla! Yritän saada tehtyä näitä vielä muutaman lisää, sitten portaan salaiseen syreenimajaan olisivat valmiit.

Hortensioiden ja punahattujen aikaa<3 Kauan sitten kukkineet tähtilaukat, ovat kuin palavia sädetikkuja hämärtyvässä illassa. Pian on myös kynttilöiden aika<3

Mukavaa viikon jatkoa!

20 Comments

 • Hyvänen aika, miten kauniin laatan olet valanut! Ja ihana vuokko ja hiirenporras, muutenkin niin ihanat syysvuokot kuvissasi ♥

 • Posliinivuokko sopii hienosti hiirenportaan kanssa!
  Niin kaunis tuo laaatta. Mistä sen kumimaton sait?

 • Posliinivuokko! Nimihän jo kertoo ihanuudesta kaiken. Minulla taisi tulla tänä vuonna vain yksi tuoksumiekkaliljan kukka. Esikasvatus kun jäi tekemättä kunnolla. Näyttää siltä, että tuota laattaprojektia kannattaa jatkaa

 • upea yhdistelmä kerrassaan ja upea on myös betoniaskelmasi! kuinka ollakkaan mul heräs heti halu samanlaiseen…josko kuitenkin vast ensi kesänä;)

 • Kiitos! Kumimatto löytyi aikamoisen etsinnän jälkeen Nummelan Honkkarista. Hain vielä hieman erilaista kuviointia mattoon, mutta tuohon oli tyytyminen kun kerran edes sen löysin. Mietin, että olisiko Kumissa ja Matossa muuten tuollaisia mattoja?!

 • Kiitos, miekkaliljat kukkivatkin nyt niin kauniisti kun en leikannut niiden lehtiä viime syksynä. Vasta keväällä ennen istuttamista, poistin kuivuneet lehdet sipuleista.

 • Posliinivuokko on todellakin nimensä veroinen kaunokainen. Laitoin sitä toisenkin taimen toisaalle puutarhaan. Minulla on ollut vähän sen lehdistön vaaleuden kanssa ongelmia ja nyt kärsi lähes kuukauden kestäneestä kuivuudestakin.
  Minä laitan miekkaliljan sipulit vain suoraan tuohon isoon ruukkuun, en sen kummemmin esikasvattele. Tosin aika myöhäiseenhän kukinta sitten jää, esikasvatus voisi auttaa siinä. Odottelehan vain kärsivällisesti, minullakin näytti ensin ettei kovinkaan paljon kukkia tule, mutta vaikka ensimmäiset jo kukkivat, niin vielä toiselle puolelle ruukkua ilmestyi uusia nuppuja.

 • On niin kaunis ja herkkä tuo posliinivuokko! Tuommoiset kasvit huutaa minua puoleensa!! Tosi hienon laatan olet väsännyt, pystyisköhän tommoseen tämmöinen tumpelokoura 🙂

 • Kyllä tämä harrastus on jatkuvaa kasvien kutsuhuutoa 🙂
  Varmasti osaat tehdä samanlaisen laatan. Itse laitoin vahvikkeeksi harjateräs tankoja, vaan yhtä hyvin kävisi varmasti myös kanaverkko.

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.