Eilisen tunnelmia

Kuvassa penkillä Ruduksen louhikivi

Vielä eilen aamulla näytti uhkaavasti sille, etten pääsisikään Kotipuutarhalehden & yhteistyökumppaneiden järjestämään blogitapaamiseen Marketanpuistoon. Olin ihan autuaasti unohtanut keskimmäisen tärkeät harkat ja koko aamun pyörittelin mielessäni suunnitelmia iltaa ajatellen. Lopulta kuitenkin rakas ystävä, mahdollisti Mamman pääsyn illan kokkareille<3 Kiitos vielä kaimasein ja lupaathan sitten pyytää vastapalvelusta, kun itse joskus tarvitset lastenhoitoapua!!
Heitin siis keskimmäisen harkkoihinsa ja käänsin auton nokan kohti Marketanpuistoa. Vettä satoi kaatamalla, mutta onneksi sade hieman laantui Espoota kohti ajellessamme. Perillä enää tihkutti:) Vaan eipä meitä sade haitannut, oltiin lasten kanssa varustauduttu sadevarustein!
Tilaisuus aloitettiin tervehdyssanoin ja pöydän antimista nautiskellen. Parasta tarjoilussa oli lasten mielestä se lasinpidike, jolla kokislasin sai näppärästi kiinni lautasen reunalle;) Muistelivat sitä vielä matkalla kotiin.
Kun mahat oli täynnä aloitettiin illan varsinainen sisältö Ruduksen näyttelyosastolta. Siellä Täysin pihalla-Facebookryhmästäkin minulle tutuksi tullut Jaani Turunen, esitteli uutuuksia ja olipa osastolla myös ihka aito kivimieskin työstämässä alueelle uutta kiveystä. Jaani kirjoittelee työnsä puolesta Ruduspihablogia Kivi on rock ja omaa blogiaan Täysin pihalla. Käykäähän lukemassa kivimiehen puutarhajuttuja!

Paikalla oli myös Kekkilän edustaja.

Ja Puutarha Tahvosten tytöt kertoivat myös ajankohtaisia puutarhajuttuja ja esittelivät toimintaansa. Heiltä saimme kotiinviemisiksi nuo ihanat ruusuherukat (Ripes sanguineum) <3 Kasvi on melko talvenarka ja sen varoitettiin kovina talvina paletuvan jopa alas asti, kasvaen kyllä sitten juuresta uudelleen. Täytyypä keksi sille joku mahdollisimman suojainen ja aurinkoinen paikka!

Puutarhaetsivä Tanja Nieminen juonsi iltaa omalla leppoisalla tyylillään ja neuvoi yleisöä mm. puun istuttamisen saloihin!

Aika kului nopeasti ja vapaalle jutustelulle olisi saanut olla vielä paljon enemmän aikaa! Kerkisin onneksi moikkaamaan joitakin lempiblogieni kirjoittajia. Mukavaa oli nähdä kasvot blogien takana!

Illan päätteeksi kiiruhdimme kotia kohti vauhdilla, mutta onneksi ehdin vielä nopeasti kuvata nuo ihanat magnoliat parkkipaikan lähistöllä<3

Satumaisen kauniita, kylläpä omallekin pihalle olisi saatava näitä paljon lisää<3

Kiitos vielä kaikille illan järjestäneille yhteistyökumppaneille ja erityisesti kaikille blogisteille ikimuistoisesta illasta, toivottavasti tästä muodostuisi joka keväinen perinne;)
Marketanpuistoon suuntaan kyllä pian uudestaan, paljon jäi vielä näkemättä!

12 Comments

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.