Bloggaajailta Marketanpuistossa

Hei ystäväiset, tulin vain pikaisesti kysäisemään, olikohan tänne tulijoita? Itse tänään ilmoittauduin mukaan. Olisipa mukava tavata teitä joskus ihan kasvotustenkin, tapaamisiin Marketanpuistossa!

9 Comments

  • Minullekin tuo kutsu on tullut, mutta valitettavasti en pääse paikalle. Olisi kyllä ollut tosi kiva osallistua!

  • Hei! Kutsu tuli. En todellakaan pääse täältä asti keskellä työviikkoa. Jos tapahtuma olisi vaikka kolme viikkoa myöhemmin, kuten viime vuonna, pääsisin. Välillä tuntuu, että kaikki nuo bloggari-illat on tarkoitettu vain pääkaupungin seudulla asuville, sillä ajankohdat ovat sellaiset. Harmittaa, sillä olisi ollut kiva osallistua ja nähdä muita bloggareita.

  • Kutsu tuli minullekin ja viime keväänä tuohon bloggaajailtaan osallistuinkin, mutta täältä on niin pitkä matka pääkaupunkiseudulle, että pitäisi ottaa koko päivä vapaaksi. Tapahtuma on kuitenkin vain pari tuntia ja töissä kiireisimmät ajat, joten tällä kertaa jää osallistuminen väliin…..

  • Minäkin olen tulossa. Kiva nähdä teitä kaikkia, jotka pääsette tulemaan! 🙂
    Minäkin jouduin hieman miettimään tuloa, koska on kiireisimmät ajat töissä. Mutta halusin niin kovasti tulla, että uhkarohkeasti vaan ilmottauduin mukaan.

  • Minäkin sain kutsun, mutta en harmikseni pääse. Nuorimmaiseni syntymäpäivät ovat samana päivänä.

  • Kutsu ei ole minulle tuttu. Mutta jos ajankohta olisi eri voisi harkitakin. Paikkakin on turhan kaukana, Pohjosen näkö vinkkelistä.. 😉 vaan ei koskaan mahdoton. Mukavaa päivää teille sinne! Olisi ollut mukava olla mukana..

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.