Syntymäpäivän yllätyksiä

Pikainen katsaus tämän hetken heränneisiin 🙂 Kuin syntymäpäiväni aavistaen, oli tänään mullan pinnalle pulpahtanut tällainen lehti! Sydämmeni muljahti onnesta, ainakin yksi koiranhampaista oli elossa<3 Myös kaikki Sulevilta tilatut pikarililjat näyttäisivät olevan elossa, voi onnea<3 
Toinen yllätys minua odottikin sitten kotona töistä palattuani. Pöydällä oli lahja setä mustalta, kaksi ihanaa puutarhakirjaa<3 Kaunis kiitos siipalleni, lahja oli todella mieluinen:)

Kun olin saanut lapsille kaakun leivottua, vietinkin loppu iltapäivän rähmälläni kameran kanssa;D Kuinka suloinen voi olla pieni, vaatimaton pikkukäenrieska kun sitä tarkkailee ihan läheltä<3 Tämä ainokainen yksilö on saapunut meille tontille tuotujen maiden mukana.

Myös pystykiurunkannukset alkavat heräilemään kevääseen.

Ja Scillatkin venyttelevät varsiaan kohti taivasta. Ihan mukavasti ovat tuossa rautatieomenapuun alla jo tehneet siementaimiakin, toivon heidän levittäytyvän niin laajalle kuin vain suinkin mahdollista.

Nämä vaaleanpunaiset isokevättähdet (`Pink Giant`) ovat mieleeni, nekin ovat jo jonkin verran levinneet.

Ensimmäiset krookukset (`Jeanne d`arc`) koko tonttimme historiassa:) Alemmassa kuvassa joitakin tuntemattomia bonuspussin krookuksia. Minulta meni vuosia, etten istuttanut näitä siinä pelossa, että jänikset kuitenkin parturoisivat ne. Yhtään näitä ei ole vielä tänä kevään syöty:)

Pikkusinililja on avannut kukkansa<3

Tämä sen vieressä vielä avautumaton kukka näyttää jotenkin niin kerman keltaiselta?! Outoa tämän pitäisi kyllä olla valkoinen tavallinen scilla. Ehkä se tuosta vielä valkoiseksi muuttuukin.

Talventähtiä nousee maasta kiihtyvällä vauhdilla! Laskin kukkia jo lähemmän 30, jeee!

Vuokkoja nousee pensaiden alustoille ja metsään enemmän kuin viime vuonna. Myös balkaninvuokot ovat palaamassa tontillemme. Ensimmäinen yritys ei onnistunut, vuokot hävisivät pikkuhiljaa, ehkäpä liian kuivan kasvupaikan takia.

Pian puutarhassa tuoksuu joulu:D

Mukavaa viikon jatkoa ystävät, nyt viimeistään kaikki kuopimaan kynnen alusensa mustiksi 😉

24 Comments

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.