Haaste

Pirjo Mökkipuutarhasta heitti minua kivalla haasteella. Nyt kun päivän lumityöt on tehty, on mukavaa vastailla Pirjon kysymyksiin, kiitos siis haasteesta!
Innostuin myös samalla vähän kokeilemaan kuvan käsittelyä. Olen niin turkasen huono näissä tietokone hommissa, mutta joku aika sitten löysin Picmonkey.comin! Yksinkertainen ohjelma, ei liikaa namiskoita, ainakaan tuossa ilmaisessa versiossa;)
Mutta takaisin haasteeseen. Tässä vastaukseni Pirjon kysymyksiin:

1. Pyrin olemaan aina ajoissa paikalla, mutta joskus lapset asettavat hieman haasteita. Sanotaan tähän näin, että ennen lapsia olin aina 10 minuuttia etuajassa ja nyt pääsääntöisesti 5 minuuttia myöhässä;)

2. Pääsin kahvin orjuudesta neljä vuotta sitten kokonaan irti! Kolmannen lapseni syntymän jälkeen join kahvia pannukaupalla ja silloin sain niin suuren yliannostuksen, että päätin irtautua kofeiiniriippuvuudestani. Tuohon elämänvaiheeseen liittyy muutenkin hankalia aikoja, eikä niistä voi varmaan kokonaan kahvia syyttää, mutta kun kahvi silloin kuitenkin jäi pois, niin en ole kertakaikkiaan tullut sitten aloittaneeksi sen juomista enää uudelleen. Nykyään juon ainoastaan hopeateetä:)

3. Hih en kyllä pidä tosiaankaan keltaisista kukista, mutta silti niitä pihassamme joitakin kasvaa. Keltamaksaruohoa täällä kasvoi jo luonnostaan ja aivan tonttimme alkuaikoina siirsinkin sitä kalliolle lisää, läheiseltä tehtaan parkkipaikalta:) Sen jälkeen se on levinnyt hurjasti ja on kukkiessaan keltaisesta väristään huolimatta kaunis. Heti kärkipaikoilla keikkuu myös kelta-alpi. Sen kukinta kestää ja kestää!! Olisipa samaa kasvia jalostettu myös pastellin sävyihin<3 Niin ja tietysti auringonkukat ja kehäkukat, niitä kyllä rakastan<3 Viides… hm…  voikukka !? ;D

4. Tietenkin kumpparit!! Ja Nokialaiset vielä! En tiedä muistatteko kun joskus kauan sitten postasin puutarhurin vaatteista ja esittelin silloin löytämäni kukkakumisaappaat?! Ne hajosivat muutaman käyttökerran jälkeen:( Murtuivat ihan säpäleiksi! Sen jälkeen olen käyttänyt jo silloin vuosia vanhoja mustia nokialaisia ja ne ovat vieläkin ehjät!! Käytän niitä kesät talvet ympäriinsä ja varsinkin tällaisina märkinä talvina, ovat kumpparit kyllä ihan parhaat jalkineet. Liukkaiden aikaan vetäisen saappaiden päälle erilliset nastat ja sisään sujautan jalat tietenkin hyvien saapassukkien kera<3

5. Tähän on helppo vastata, sillä lasten sanomiset ja tekemiset saavat minut hymyilemään joka päivä<3 Toki he saavat minut myös lähes päivittäin raivon partaalle ;D

Herttinen unohdin keltaisten kukkien listalta nämä narskut!!

Vastailen mielellään nähin saamiini haasteisiin, mutta olen todella huono laittamaan näitä eteenpäin. Tämä haaste on myös kiertänyt jo tosi monessa blogissa, joten en tällä kertaa jatka haastetta ollenkaan eteenpäin.
Nyt takan lämmitykseen, hyvää alkavaa viikkoa kaikille, se on muute nyt sitten JO HELMIKUUUUU <3<3<3

Avainsanat

6 Comments

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.