Arvonta suoritettu

Eilinen päivä oli yhtä huisketta, joten vasta tänä aamuna kerkisimme suorittaa kirja-arvontani! Kaikkiaan osallistujia oli 19, kiitos kaikille! Erityisen ilahtunut olin itse Annika Christensenin kommentista<3 Kirjan kuvathan ovat hänen ottamiaan! Kuten hän kommentissaan kertoo, niin pian on kuulemma ilmestymässä jo seuraava kirjakin! No mutta jorinat sikseen, kaikkia varmasti kiinnostaa kuka oli onnellinen voittaja:) Esikoiseni arpoi voittajaksi, TÖT-TÖ-RÖ-RÖÖ Sametti Hortensian! Onnea voittajalle, laitathan osoitteesi tuolla sivupalkissa olevaan sähköpostiosoitteeseeni, niin postitan kirjan sinulle viipymättä.

Nopea vilkaisu ulos verhojen raosta osoittaa, että kohta paiskitaankin lumitöitä:) En malta kuitenkaan olla hieman vielä hihkumatta, että kuluneella viikolla minussa on herännyt pieni sisustaja ja eilinen päivä hujahti sisustusostoksilla! Yllättävää minulle! Ja kun hommaa jotakin uutta, niin tulee aina onneksi myös luovuttua jostakin vanhasta. Siivoilin eilen yläkertaa ja sain kerättyä i-ison jätesäkillisen verran tavaraa ja ihan puhdasta roskaakin! Oloni on puhdistunut;D

Nyt nopea aamupala ja sitten kolan kahvaan lykkimään, mukavaa sunnuntaita kaikille!

Avainsanat

8 Comments

  • Olipas hienoa, että itse kirjailija-Annika kävi kommentoimassa! Kirja on tosi kiva, löytyy hyllystäni, onnea siis voittajalle!

  • No niinpä!! Olen jo pitkään lukenut hänen blogiaan ja yrittänyt epätoivoisesti välillä kommentoidakin huonolla ruotsinkielen taidollani, joten oli erityisen mukavaa huomata hänen kommentoineen.
    Nyt onkin paljon mukavia arvontoja meneillään blogistaniassa. Vilipihakin arpoo kymmenenä päivänä, täytyypä muistaakin käydä joka päivä osallistumassa!

  • Voi hyvänen aika,olin pökertyä tajuttomaksi!Minäkö voitin?! En ole ikinä voittanut mitään mistään arvonnasta. Nyt olen tosi iloinen, kiitos kovasti ihanasta kirjasta Minna!

  • No sinä, sinä!! Vähän mua kyllä huvitti kun onnettareni olisi väkisin halunnut tylsän mörököllin voittavan:) Oli selvästikin vähän pettynyt kun lapussa lukikin Sametti Hortensia ;D Lapset ja niiden mielikuvitus<3
    Laitahan osoitteesi mammanpuutarha@gmail.com sähköpostiini, niin postitan kirjan sinulle heti alku viikosta!

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.