Kevät arvonta

Sulavan lumipeitteen kunniaksi päätin polkaista käyntiin ensimmäisen arvonnan Mama`s garden-puutarhablogini historiassa! Oikeasti sain kipinän arvontaan Riinalta Versoja Vaahteramäeltä-blogista. Siellä Riinalla on menossa arvonta, jonka palkintona on ihanaakin ihanampi pelargonikirja<3
Oman arvontani palkintona on kirja nimeltään Puutarhan parhaaksi ja sen on kirjoittanut Eva Robild ja kuvat ovat Annika Christensenin. Sekä Eva, että Annika kirjoittavat myös ihania blogejaan, joita olen seurannut jo pitkään. Evan blogi Med fingrarna i (j)orden ja Annikan Naturliga Ting, ovat molemmat oikein ihastuttavia ja he molemmat omaavat erittäin vankan ammattitaidon puutarha-alalta. Kirjasta voi ammentaa ihanaa inspiraatiota ja se on lähinnä tarkoitettu haaveiluun, jota ei voi koskaan olla liikaa tähän aikaan vuodesta<3 Sieltä täältä löytyy myös informatiivisia tietoiskuja kuukauden kasviksi valituista, esimerkiksi karvakonnanlilja, syysvuokko ja hortensiat esitellään.

Mietin pitkään miten ihmeessä järjestäisin arvonnan?! Haluaisin arpoa tämän kirjan suoraan lukijoitteni kesken, mutta joukossa voi olla sellaisia, joihin en saakaan yhteyttä tai jotka eivät haluaisikaan osallistua koko arvontaan. Enkä haluaisi, että kukaan liittyy lukijaksi vain osallistuakseen arvontaan. Hankalaa!
Jonkinlaiset säännöt täytyy kuitenkin arvonnalle laittaa joten näillä mennään. Arvontaan voi siis osallistua vain lukijani, oletpa sitten vanha tai uusi lukija. Toivon kuitenkin, että et liity lukijaksi vain arvonnan vuoksi, vaan kiinnostut myös blogistani kokonaisuudessaa. Jokainen lukija, joka kommentoi tätä postausta, osallistuu arvontaan yhdellä arvalla. Arvontaan voit osallistua tämän kuun viimeiseen päivään mennessä, eli arvonta suoritetaan 31.1 klo 12 jälkeen, suljetulla lippuäänestyksellä:)

Lopuksi vielä linkki ihaniin haaveisiin, itsensä Monty Donin opastamana<3 Leppoisaa lauantaita kaikille!

Avainsanat

28 Comments

 • Pistit niin ihanan linkin niin ihanaan Monty Doniin, että meinasin unohtaa koko arvontasi!
  Osallistun siis kivaan arvontaasi, ja nyt takaisin Montyn pariin <3

 • Tuo on oikein kiva kirja ja koska se löytyy jo hyllystäni, jätän tällä kertaa osallistumatta. Kiva kun päätit arpoa, nämä piristävät meitä malttamattomia nyt kovasti!

 • Ehdottomasti olen arvonnassa mukana. Katsoin tuon puutarhaohjelman. Kiva kun laitoit. En noita juurikaan ole katsellut. Sylkaamit olivat tuossa lopussa upeita. Onkohan kenelläkään kokemusta niissä Suomen oloista?

 • Ensin osallistun arvontaasi kommentoimalla ja sitten sukellan Montyn seuraan. Hän on hauska tyyppi, olen seurannut paljon hänen ohjelmiaan youtubesta.

 • Himoan kirjaa ja fanitan blogiasi joten osallistun tietysti arvontaan iloisena… Mikä tuossa Montyssä lumoaa, minut jättää kyllä ihan kylmäksi ukonkäppänä hih 🙂

 • Kiva kun arvontani inspiroi tälläiseen ihanaan arvontaan! Minullakin on pitkät rivit puutarhakirjoja hyllyssäni, mutta tuota kirjaa ei vielä ole. Olen kyllä haikaillut sitä joskus kirjakaupassa. Joten osallistun innolla arvontaan!
  Kiitos myös linkeistä, en olekaan löytänyt noita blogeja aiemmin. Mä tykkään myös Montystä, hauska mies ja ihania ohjelmia tehnyt.
  Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa! 🙂

 • Olen löytänyt vasta hiljattain puutarhakirjat (voitko kuvitella, blogit veivät ensin mukanaan). Tätä kirjaa en ole vielä lukenutkaan, mukaan arvontaan siis.

 • Men vad kul att du har den boken Minna!
  Snart kommer nästa ut i Finland.
  Trädgård i kruka.
  Fina skogsbilder du visar och nu längtar jag ut i skogen!
  Allt gott
  Annika

 • Välillä harmittaa kun kirjakaupassa tuntuvat kaikki kirjat olevan jo entuudestaan tuttuja tai ne on jo omassa hyllyssä. Tätä kirjaa en ollut vielä koskaan huomannut missään ja sen tekijät kiinnittivätkin ensimmäiseksi huomioni. Jännä nähdä kuka onkaan onnettaren suosiossa:)

 • Täytyy itsekin vielä palata katsomaan nuo loputkin jaksot, Monty on niin ihana<3
  Saila juuri postasikin syklaameista, tiedä vaikka joskus tulevaisuudessa täälläkin ilmasto lauhtuu niin, että tuollaiset syklaamikasvustot voivat pärjäillä ja lisääntyä.

 • Vai ukonkäppänä, äläs nyt;) Hänhän on niin charmikas ja herttainen<3 Ja mikä valtava tietämys hänellä onkaan puutarha-alalta:)

 • Blogit ovatkin ihan mahtavia puutarha-ikävän lievittäjiä. Joskus nuukailen ja jätän esim. puutarhalehden ostamatta ja päätän sen sijaan lueskella lempi blogejani!

 • När jag märkade er boken, fattade jag genast att jag vill ha lotta ut den och samtidigt upplysa din och Evas bloggen för alla mina läsaren.
  Oi en ny boken, grattis!

 • Osallistun arvontaan, minulla on jo yksi Eva Robildin kirja ja se on ihana, varmasti tuo arvottava kirjakin on :).

 • Arvonta suoritettu perinteisin menoin ja onnettarena toimi esikoiseni<3 Voittajaksi arvottiin, TÖTTÖRÖ-RÖÖ Sametti Hortensia!!! Onnea voittajalle! En löytänyt sinulle sähköpostiosoitetta sivuiltasi, mutta laitahan minulle sähköpostissa osoitteesi niin postitan kirjan heti pikinmiten.

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.