Minipuutarhurointia

Olin alku viikosta pienimmäisen kanssa tekemässä vähän jo pukin töitä ja siinä samalla kierreltiin katselemassa tunnelmavaloja. Löysin pienen valosarjan paristoilla. Pikkuruiset ledit ovat kuin pisaroina kuparin värisessä langassa, jota oli helppo kieputtaa minipuutarhan köynnöskaareen. Mietin ensin valaistusta sammalkuuseen, mutta päädyinkin sitten laittamaan valot tuohon kaareen.

Puutarhasta on niin vaikea saada kunnon kuvaa kun vanhan tölkin lasi aaltoilee ja valon vähyyskin vaikeuttaa osaltaan kuvan onnistumista:(
Sen verran taidan ainakin aktivoitua käsitöistä, että virkkaan nyt viimein tuohon tölkkiin kannen. Onnistuisikohan se tuosta samasta juuttinarusta, millä olen päällystänyt tuon tölkin ulkopuolella roikkuvan massapallon?! Ehkä siihen voisi leikata pahvista vähän koviketta alle, hm… Kiva suunnitella vaihteeksi tällaista vähän pienempää puutarhaa 🙂

Vaikka kuinka väkertää minipuutarhan kimpussa, niin eihän se voi kokonaan poistaa sitä ikävää mikä valtaa mielen kun silmä löytää kuva-arkistoista vaikkapa tällaisen värikylläisen kuvan tuoksuherneistä<3 Katsokaapa nyt tekin kuvaa intensiivisesti ja koittakaa saada nenäänne tuoksuherneen viehko tuoksu, aaah…

Hyvää viikonloppua ystäväiset, laitetaan kaikki nyt mielikuvituksemme koville ja tehdään viikonloppuna kierros omassa puutarhassa, muistellen ja tuoksutellen mennyttä kesää<3

6 Comments

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.