Kaakaoviikset hyvässä seurassa

Kruunuvuokko Puutarhan lumo blogista haastoi minut kahvikupposelle ja ainahan minulle kyytipojat maistuvat, vaikken kahvia olekaan enää juonut moneen vuoteen;) Voinkin tuoda mukanani niin juomat kuin herkutkin, sillä näitä kakkutikkareita kun jäi synttäreiden jäljiltä pakkaseen. Maatuska Selätön puutarhuri blogista kyselikin, miten olin nuo palloset valmistanut. Esikoinen siis sai joululahjaksi tuollaisen vohvelirautaa muistuttavan paistokoneen, jolla palloset paistuivat näppärästi! Mamma paistoi ja muksut koristelivat jäähtyneet tikkarit pyöritellen niitä sulatetuissa suklaissa ja nonparelleissa. Gluteeniton vaihtoehto koristeltiin elintarvikevärillä värjätyllä tomusokerikuorrutteella ja koristeltiin gluteenittomilla koristeilla. Mutta nyt siis tuohon haasteeseen!

“Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidät bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissa! Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi (copy/paste). (Ei ole aivan pakko jakaa;). Esitän kysymyksiä mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen ääressä ystävän kanssa keskustellessa. Mitä sinä vastaat seuraaviin kysymyksiini? Voi myös vastata kysymyksiin pelkästään valokuvin”.

Mikä on sisustustyylisi?

Tietysti puutarha ja kasvit tulevat myös sisustukseen! Rakastan makuuhuoneemme kirsikankukka tapettia, harmittaa vain kun huone on vieläkin muuten sisustamatta, joudumme pitämään sitä varastona niin kauan, että saamme kyhättyä kasaan jonkinlaista ulkovarastoa.

Kukat saavat jatkaa elämäänsä kuivahtaneinakin ja luonnosta löytyvät aiheet ja värit myös monenlaisiin koristuksiin, joita virittelen silloin tällöin näkyville.

Mihin huoneeeseen olet panostanut eniten?

Kurpitsat ovat osa minua;D Niillä sisustan kotiamme syksysta lähes jouluun saakka! Jos nyt terassi lasketaan huoneeksi, niin luulen että eniten virittelen juuri sinne kaikenlaisia koristuksia, siellä kun ne saavat olla rauhassa uteliailta sormilta. Jos minulla olisi varaa oikein tosissaan sisustaa, niin alakerran makuuhuoneen laittaisin kirjastoksi, tummia Boknäsin kalusteita, kirjoituspöytä, lasivitriini puutarhakirjoille ja muhkea sohvatuoli parinaan ihanan romanttinen lukulamppu<3

Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaa tuntoa?

Hm, aina kun ostan jotakin itselleni, koen hieman huonoa omaa tuntoa, vähän ikävää:( Joten vastaan tähän siis lasten vaatteet ja muut välttämättömät tavarat.

Mihin käytät paljon rahaa?

Ruokakauppaan;D

Mistä onnesta unelmoit?

Ja he elivät onnellisina elämänsä loppuun asti<3 Lisäksi unelmoin yhteisistä hetkistä hellan äärellä, täällä!

Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?

Tietysti oman tai läheisten terveyden menettäminen.

Missä asiassa olet tunnollisin?

Hm, vaikea kysymys;) No olen minä koittanut työni aina tunnollisesti tehdä, tosin mihinkään ylimääräiseen minun on aina ollut vähän vaikea motivoitua;D Noin yleensä ottaen olen aika suurpiirteinen eli en ota pulttia siivouksesta tai muista mielestäni ikävistä velvollisuuksista kotona.

Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?

Tietysti sellaisen, jota ei ole tehty tarkoituksella, tosin koska haluan aina uskoa kaikista vain hyvää, niin en jaksa uskoa, että kukaan edes koskaan tekisi virheitä tahallaan, niitä vain välillä sattuu;)

Mikä on naisen parhain ominaisuus?

Terve, hyvä itsetunto.

Mikä on miehen paras ominaisuus?

Rehellisyys.

Tässäpä olivat kaikki kysymykset tällä kertaa, kiitos Kruunuvuokolle kaakaoseurasta. Nyt kun ollaan löpisty niin eiköhän käydä kiinni pöydän antimiin:)

Kuva on otettu asuntomessuilla.
Tuollaisen ruokapöydän ja tuolit haluaisin joskus meillekin<3

Avainsanat

9 Comments

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.