Mää en kestä

Uh huh nyt iski meikäläiseen taas ihan kamala kevään kaipuu! Voi jestas kun näitä kuvia katselee niin ikävä sen kun vaan pahenee. Kuvat ovat tuoko-kesäkuulta 2012. Onneksi tuossa vieressä tuoksuvat Hyacint Multiflora ja yksi pirteän pinkki Jan Bos hyasintti lievittävät vähän tätä tuskaa.

Katsokaa nyt noita kasvihuoneen väliaikaisia lankkuhyllyjä, kuinka ne notkuvat ihanista vaalean vihreistä vauva taimista, nyyh tähän tautiin taitaa auttaa vain, kenties jo piankin, postilaatikkoon kolahtavat ensimmäiset siemenluettelot, pliis tulkaa jo äkkiä!

Ihanasti punertavat pionin varret nousevat tulppaanien ja narsissien välistä<3

Kevään ensimmäiset orvokin taimet ja koiranheiden hennon vihreät lehdet<3

Rautatienomenapuun kukintaa<3 Tuo puu täytti syksyllä kaksi vuotta.

Fritillaria acmopetala

Kasvihuoneen ja roskakatoksen takana on paljon ihasteltavaa, voi kuinka kaipaan niitä pihakierroksia keväisinä lämpiminä iltoina<3 Alemmassa kuvassa omenapuun oksiin on sidottu kiviä taivuttamaan oksia lähemmäs 90 asteen kulmaa. Onnistuin tässä oikeastaan vain tuon lähimmän puun kanssa, joka oli vuoden nuorempi taimi kuin nuo toiset. Tuo kasvimaata kiertävä heinäpaali reunus muuten kesti oikein mukavasti vielä viime kesään asti, enkä huomannut minkäänlaista rikka ongelmaa sen myötä, päin vastoin se piti mahtavasti nurmikon poissa kasvimaalta! Ensi keväänä siihen voisi noiden maatuneiden päälle heittää uudet, jos vaan jostakin saisi. Nykyään on paljolti siirrytty isoihin pyöröpaaleihin ja näitä pieniä on enää harvoin saatavilla:(

Huoh otettiin lasten kanssa pakkasesta pihalta kerättyjä vattuja. Kesän makuja kielessä ja haaveita mielessä, mukavaa viikonlopun jatkoa, haaveilemisiin<3

Avainsanat

8 Comments

  • Minna kuule..minulla täällä myös kestämistä..olen huokaillut ja haaveillut viimeisen tunnin! Olen hakenut kuvia tuohon talvipäivänseisaus kalenteriin ja näyttää että jään jumiin kaikkiin kuviin kesäkuussa!! Ikävääää

  • Jotenkin kun nyt satoi lumikin vielä kaiken lisäksi peittämään puutarhan, niin iski tajuntaan tosi asia, että se on nyt sitten tosiaan talvi ja himpura sentään, vielä kokonaan edessä päin:( No ei auta muu kun yrittää saada ajatukset vaikka lähestyvään jouluun ja ripustautua niihin siemenluetteloihin kuin viimeiseen oljen korteen ;D

  • Maku kielessä ja kuvat mielessä kuulostaa ihan täydelliseltä! Vielä parempi tietysti olisi, jos olisi oikeasti kevät.
    Oih ja voih miten ihania istutuksia, sydämiä ja sipulikukkia yhdessä <3

  • Kiitos Saila! Tuo pikkusydän onkin niin kiitollinen kukkia, se kukkii ja kukkii koko kesän! Ja lähtee niin aikaisin kasvuun kun sillä on jo nyt siellä alut valmiina<3 Sitä täytyykin kyllä jo ensi kesänä jakaa, aika tehokkaasti valtaa alaa itselleen:)

  • Oijoijoi mitä tykitystä!!! Onneksi on nämä kuvat, vaikka toisaalta niiden katseleminen ahdistaa, kun kevääseen on vielä matkaa. Onneksi kohta on vuoden pimein aika selätetty ja mennään kohti kevättä ja uusia kujeita 🙂

  • No ihan totta ei oikein tiedä, että pitäisikö olla kokonaan katselematta tällaisia kuvia ettei tulisi niin kovin ikävä kevättä?! Onneksi mulla alkaa vuoden alusta taas työt, niin ei kerkiä mitään muuta enää miettimään, kuin että miten arjesta selviää, siinä härdellissä ikävät unohtuu;D

  • Maku kielellä ja kevät mielessä kuulostaa ihan täydelliseltä. Minäkin odotan jo siemenluetteloita ja talven pimeyden taittumista kevättä kohden.

  • Kun eka siemenluettelo kolahtaa postilaatikkoon, on juhlapäivä;D Ja pian ollaan talvipäivänseisauksen paremmalla puolella ja päivä pitenee taas, jihuu!

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.