Juhlintaa ja joululahjoja

Itsenäisyyspäivän aamu valkeni valkoisena, vaikkakin hieman kosteana. Tämä on perheellemme kolminkertainen juhlapäivä! Suomen itsenäistymisen juhlapäivän lisäksi, vietämme tänään myös nimipäiviä ja kihlajaispäiväämme. Suunnistimme heti aamusta perinteisesti Sammatin kievariin lounaalle. Olemme käyneet kievarissa jo vuosien ajan ja joka vuosi olen siellä käydessämme pysähtynyt katselemaan kasvavaa perhettämme. Kolmella ollaan kasvettu näiden etelän vuosien aikana ja silloin kun on ollut vauva porukassa mukana ovat ruokailut olleet enemmän tai vähemmän kaoottisia;D Nyt kun pienimmäinenkin on kohta kolme niin heräsin tajuamaan, miten mukavasti meidän yhteinen ruokailu oikein sujuikaan, oikeasti ehdin jo nauttia tilanteesta itsekin! Nyt vaan on sitten maha niin täynnä, että röyh vaan;DD
Hyacint Multiflora avasi juuri sopivasti ensimmäisiä kellojaan juhlapäivämme kunniaksi! Siinä on vieno tuoksu, jonka kuitenkin tuntee heti sisälle astuessaan. Käyn välillä nuuhkaisemassa sitä ihan läheltä ja silloin mieliin tulvahtaa jouluisat aatokset<3

Lundens skugga : här växer trädgårdens vackraste blommor
Kuva lainattu täältä
Lökar & knölar
Kuva lainattu täältä
Hain eilen mieleisen joulupaketin postista. Tilasin itselleni joululahjaksi nuo kaksi hurmaavaa kirjaa<3 Tarkistin äsken lähetyksen (tilasin lahjoja myös muillekin kuin vain itselleni;)) ja hivelin kirjoja, vaan en vielä kääntänyt yhtään lehteä! Olen päättänyt malttaa mieleni ja odottaa jouluun asti, täytyykin ihan vaikka kääräistä nuo kirjat pakettiin, silloin ei ehkä niin helposti tulisi houkutusta käydä selailemassa niitä:)
Emme ole katselleet televisiota (lapset tietysti katselevat omia dvd levyjään) kohta viiteen vuoteen. Silloin kun muutettiin tänne niin jäi anteenni asentamatta ja pian huomattiin, etteihän me edes kaivattu niitä “salkkareita” tuohon olohuoneeseen pauhaamaan, kun muutenkin oli ääntä pirtissä ihan riittämiin;D Nyt kun yle-vero sitten pamahti kaikille pakolliseksi, niin setä musta viritteli boxit ja antennit, vaan empä ole montaakaan kertaa tullut katselleeksi muuta kuin lasten ohjelmia. Nythän tuota voisi kyllä viritellä ne Tampere-talon juhlat näkymään illan iloksi. Jahas lähetyshän alkaakin näköjään jo viiden minuutin päästä, elikkä toivottelempa teille rakkaat lukijani, oikein tunnelmallista itsenäisyyspäivän iltaa! Nautitaan illan hämystä ja kynttilöiden lepatuksesta (kaksi sinivalkoista kynttilää ikkunalaudalle klo 18-21). 

14 Comments

  • Kiitos samoin, hyvää itsenäisyyspäivää sinulle! Harmillista en osannutkaan viritellä televisiota näkymään, no katselen kohta josko netin puolelta näkisin jotakin;)

  • Miten tuollaisia joululahjoja malttaa olla avaamatta! Onnea monenkertaisesti merkkipäivillenne ja mukavaa viikonlopun jatkoa 🙂

  • No sanos muuta;) Olin jo äsken menossa lukemaan kirjoja, perustelin itselleni, etten kerkiäisi niitä sitten jouluna kuitenkaan lukemaan ja sitten alkaisi työtkin… Hm hain kuitenkin kaari-ikkunani ja irroitin vielä sen neljännenkin ruudun pokan liitoksen korjauksen vuoksi. Melkein siis jo repsahdin;D

  • En siis osaa vielä sanoa niiden sisällöstä mitään, koska olen vaivoin pysynyt päätöksessäni;) Edellinen Hannun kirja oli aivan mahtava, joten luulen ainakin, että hän jatkaa samalla linjalla. Ja tuota Lökar&knölaria on kehuttu kovasti, ihanat kuvat ainakin. Saa taas vähän treenattua toista kotimaista:)

  • Voi, olet hankkinut vuoden parhaat puutarhakirjat itsellesi joululahjaksi! Fiksu nainen. Eikä kerrota kellekään, jos lehteilet vähän sivuja jo ennen joulua – niitä siemenluetteloita odotellessa 😉

  • Voit varmasti uskoa, että nuo opukset houkuttelevat koko ajan lueskelemaan, vielä olen pysynyt päätoksessäni. Saa nähdä miten pitkään;D

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.