Askartelua

Tähän syksyyn on kuulunut monenlaisia askarteluja. Olen niin nauttinut näistä viimeisistä “vapaista” päivistä, joulun jälkeen koittaa töihin paluu ja sitten tuskin jää enää aikaa tällaiseen näpertelyyn. Pelkään kovasti, että joudun jäämään pois myös Hyötykasviyhdistyksen kuvioista:( No toisaalta turhaa vielä maalailla kauhukuvia, katsotaan rauhassa millaiseksi härdelliksi arki sitten oikein muodostuukaan;)
Niin, tuon kuvan juuttinarupallon virkkasin eilen. Olen jo useana pääsiäisenä päällystellyt suklaamunien muovimunia ja nyt sitten vasta oivalsin, että joulun allahan kuuluu päällystellä jotakin pyöreää:) Inkoon tiimarin lopetuksessa sujahti kassiin monenlaisia massasta tehtyjä muotoja ja massapallot pääsevätkin nyt näihin virkkauksiin sisälle. Täytyy vielä katsella lisää jouluisia lankoja jostakin kätköistä. Massapalloa ei voi varmaankaan päällystää Huopasella, tuskin kestää konepesua?! Ehkäpä löydänkin lasten leluista joitakin muovisia palloja tuohon tarkoitukseen;)

Toinen tämän syksyn “hittituote” on ollut nämä sammal askastelut. Ensin tein niitä kransseja ja nyt näitä sydämmiä <3

Sammaleet on sitten niin ihania ja aivan kauneimmillaan ne ovat toki niiden luonnollisilla paikoilla, kivien ja kantojen päällä. En tietenkään henno repiä sammalia näiltä tonttimme kiviltä, vaan olen ottanut niitä tuosta kallion alta kohdasta, josta muutenkin joskus joudutaan pintamaat poistamaan ja alue tasaamaan autotallia ja varastoa varten. Tuolta alueelta olen vielä ajatellut ainakin sinivuokot siirtää turvaan, siinä on vaan aikamoinen homma, jota voisikin muuten aloitella jo vaikka nyt, jos vaan maa pysyy näin sulana. Peittelisi vaan taimet hyvin vaikka havun oksilla, niin eiköhän ne siitä sitten keväällä viimeistään juurtuisi?!
No niin tässähän tulikin jo pohdittua seuraava homma valmiiksi, ulkona paistaa aurinko, siis vuokkoja pelastamaan, mars-mars!! kauniita marraskuun viimeisiä päiviä kaikille!

Avainsanat
,

12 Comments

  • Joo, kyllä minäkin siirtelisin sinivuokkoja nyt, niiden lehdet ovat vielä niin vihreät että ne löytyvätkin hyvin. Mielummin nyt kuin keväällä, etteivät kukkavarret katkeile.
    Sammal on niin ihanaa, luonnossa ja koristeissa, kaikkialla! Ne kohdat nurmikosta, joissa on sammalta, ovat ihanan heleänvihreät juuri nyt.

  • Luonnosta löytyy niin upeita ja kauniita asioita. Nuo sammalsydämet ovat niin kauniita. KIiva idea myös nuo juuttinarupallot.

  • Vuokot jäivätkin vielä aloilleen, päätinkin jatkaa takapihalle kivituhka alueen kanssa;) Tein vähän maansiirto hommia, hih! Nyt taitaa olla meikäläisellä vähän liian monta hommaa levällään, toivottavasti talvi ei yllätä ihan vielä, vaikka eipä ne mihinkään lumen alta karkaa;D Sammal on pop!

  • Sammalsydäntä minäkin ihastelen. Itse tein viikko sitten elämäni ekan sammalpallon. Voi mitä sotkua sain aikaiseksi, mutta lopputulos ihan tyydyttävä. Harmi vaan, että tintit kävi hieman muokkaamassa työtäni, kun nostin sen ulos takaportaille. Hyvää tulevaa viikonloppua sinulle.

  • Kiitos yhteisesti kommenteistanne! Kruunu Vuokko: Sotkun takia teenkin noita tuolla kasvihuoneella ja loput silput voisikin läträtä piimän kanssa kaivon kannelle;D Olen myös kuullut että linnut tuppaavat näitä nokkimaan, itse en ole vielä nähnyt yhtään tinttiä tîhutöissä. Tuulista illan jatkoa!

  • Kiitos Satu! Toinen sydän odotteleekin puoliksi valmiina sulamistaan, tänään alkoikin taas pakkanen kiristyä! Puuhailinkin aamupäivän ikkunoiden parissa, sisällä lämpimässä:)

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.