Haaste

Kevätlinnunsilmä

Raidan kissoja

Sain jo joku aika sitten kivan haasteen Rakkaudesta Vironperään blogin Ireneltä, kiitokset hälle! Haaste kuulosti alunperin melko yksinkertaiselta, siinä pyydettiin kertomaan kesästä 2013 kuudella kuvalla. No aloinpa sitten äsken valitsemaan kuvia ja kuinkas kävikään, en päässyt kevättä edemmäs kun nuo kuusi kuvaa olivat jo listalla;D Joten taisin taas vähän “peukaloida” haastetta ja kuvat ovatkin kesän sijaan keväältä;)
Parhaiten mieleeni viime keväästä jäi se aika, kun viimeinkin kevät saapui ja luonto alkoi heräilemään. Voi sitä riemua kun  pitkä odotus viimein palkittiin. Nyt kun elämme syksyn synkkyydessä, niin mieleeni nousee monesti kysymys, miksen silloin osannut nauttia siitä ajasta kun se oli käsillä?!! Sitä vaan unohtaa niin nopeasti kokemansa, mutta kun näitä kuvia nyt katselen, muistot nousevat pintaan ja muistan hyvin kuinka paljon tätä aikaa osasikaan silloin arvostaa ja nauttia siitä! Onneksi on valokuvat, nämä siunatut huonomuistisen apurit;D

Kevätkaihonkukka, oletteko koskaan miettineet mitä tuo nimi tarkoittaa?! Sehän on juuri se kukka, jota olemme kaihoten odottaneet koko talven. Vai kertooko se jo pintaan nousevasta kaihosta kevään kohta väistyessä kesän tieltä?! Tuo ihana aika menee niin nopeasti, ihan liian nopeasti.

Töttörörööö, älkää olko kaihoisalla mielellä, me näemme taas ensi vuonna uudelleen<3

No mutta johan tässä nyt ihan tuli heittäydyttyä kaihoisiin muisteloihin, joihin kyllä lukeutuu myös tämän viimeisen kuvan muisto! Jotta seuraavalla kasvukaudella olisi jotakin uuttakin odotettavissa, vanhojen rakkaiden kasvien jälleen näkemisen lisäksi, niin jokainen viherturaajahan haalii joka kesä myös kassikaupalla lisää taimia;) Nuppulan taimivaihto oli minulle ehdoton kesän kohokohta tältä osin! Toki nautin myös suunnattomasti toisten turaajien seurasta ja siitä tunnelmasta, joka siellä vallitsi, kerrassaan ihana kokemus ja ansaitsee tämän haasteen viimeisen kuvan!

En tällä(kään) kertaa haasta varsinaisesti yhtään uutta blogistia tähän haasteeseen, vaan jos joku vielä haastamaton tästä innostuu, napatkoon tästä suoraan haasteen itselleen. Ja kaikki ne joilla ei ole omaa blogia, haastan katselemaan läpi omat kesäiset valokuvansa, niiden antaman voiman avulla jaksaa taas tämänkin sateisen ja harmaan päivän rämpiä iltaan! Valoisampaa loppua viikkoa kaikille:)

Avainsanat

6 Comments

  • Tämä on kiva haaste, johon voisikin jossain vaiheessa osallistua, kiitos haastamisesta! Onhan tässä koko talvi aikaa miettiä niitä kuutta kuvaa. Luulen olleeni viime kerrallakin (osallistuin kai tähän joskus viime talvena) niin kirjaimellisesti asiat ottava, että taisin laittaa vain kesäkuvia, ei kasvukausikuvia, kuten moni tuntuu kesän mieltävän. Olen ehkä vähän pilkunviilaaja ;-D Kesä on kesä, kevät on asia erikseen. Mutta IHANAA on, että laitoit nimenomaan noita kevätkuvia! Töttöröö, sieltä se taas tulee 🙂

  • Taisin siksikin vähän vastata haasteen ohi (hyi minua;)), kun tuo kevään kaipuu on niin kova tässä marraskuun pimeydessä. Ja kevääseenhän on vähän lyhyempi aika kuin kesään, joten sen odottaminen tuntuu jotenkin helpommalta. Kunhan tuosta joulusta vain päästään, niin sitten voi jo pian kylvää ensimmäiset kylvökset chiliä lampun alle, voihan jee <3

  • Kiitos! Niin jollakin konstilla tästä pimeydestä on taas räpisteltävä kohti valoa, kuukausien laskeminen ja kaihoisa haaveilu auttavat mukavasti jaksamaan!

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.