Joulun odotusta;)

No eihän tässä nyt enää muu auttanut kuin siirtyä niistä maanläheisistä ruskeista kuvista näihin keväisiin otoksiin! Jollakin tavallahan nämä nyt oikeastaan ovat ihan kohta ajankohtaisiakin, kuuluvathan tulppaanit ja hyasintit monessa kodissa joulun odotukseen ja sen viettoon. Minulle ainakin jouluisen mielen tuo lanttulaatikon tuoksu tai viimeistään nuuhkaisu hyasintistä<3 Nyt kun vaan taas löytäisi niitä tuoksuvia hyasinttejä, mistähän niitä oikein saisi, voisi vaikka yrittää tilata jostakin?! 

Olen säästänyt kaikki jouluiset hyasintin sipulit ja istuttanut ne aina kevään tullen maahan. Joskus ne sitten kesemmällä saattavat puskea ilmoille pienen kukkavarren ja kun niitä kohti kumartuu ja nuuhkaisee silmät suljettuina, voi aistia joulun keskellä kesää.

Tähän yhteyteen voisin vielä lisätä muistutuksen valoista. Laitoimme viikonloppuna valoverhon ulkoverannalle ja kylläpä se ilahdutti sisääntuloa, suosittelenkin nyt lämpimästi kaikkia virittelemään ulkovalot tiluksilleen, niiden ja vanhojen valokuvien avulla jaksetaan puskea eteenpäin kohti oikeaa valoa:)

Avainsanat

7 Comments

  • Valoja pitäisikin viritellä lisää ulos. Parit valot on, mutta aion kyllä laittaa enemmän. Valoa tarvitaan nyt. Minäkin olen laittanut aina hyasintit ulos ja ihan kivasti ne ovat sieltä tulleet, aika pieninä, mutta odellakin joulu keskellä kesää.

  • Ensimmäisen kuvan tulppaanista tulee ihan mieleen piparminttukaramellit. Voin tuntea karkkien tuoksun nenässä kun katselen tuota kuvaasi! Täällä on myös viritetty valot pihamaalle.

  • Valoa kansalle;) Myös kevään sipulin ja niistä erityisesti helmililjat kukkivat mukavasti uudelleen kun ne jaksaa säästää ja istuttaa maahan.

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.