Uudenkaupungin kukkamessut 2013

                                          

Talvella voittamani VIP-paketti Uudenkaupungin kukkamessuille tuli lunastettua koko perheen voimin viime sunnuntaina! Ajelimme jo aamulla varhain aurinkoisessa säässä kohti Turkua ja Uuttakaupunkia, joka oli meille kaikille ihan uusi ja tuntematon kaupunki. Lapsille oli elämys jo heti alkuunsa, kun matkasimme bussilla parkkipaikalta messualueelle! Pienin ei ollut vielä koskaan kokenut moista ja taisi jopa hieman pelätä hurjassa kyydissä:D Muutenkin lapset viihtyivät alueella aivan mahtavasti, koska markkina-alue sijaitsi puistossa, jossa oli kaikenlaista telinettä ja vempainta heille kokeiltavaksi, kiitos tästä järjestäjille. Paikka oli kaikin puolin todella ihana myös aikuisten silmin, venesatama ja vanhat makasiinit! Melkein heti porttien jälkeen löysinkin tieni Perennapuutarhurin myyntipisteelle. Olimme sopineet hänen kanssaa treffit ja kasvivaihtoa, kyllä olikin mukavaa tavata ihan kasvotusten ja jutella muutenkin kuin tietokoneen välityksellä! Sain häneltä ihania kasveja, joista toinen rotkolemmikki “Jacks Frost” pääsi jo eilen kasvupaikalleen, jumaltenkukalle on paikka vielä mietinnässä.

Olin odottanut myös kovasti pääseväni kuuntelemaan puutarhaneuvos Aarno Kasvin luentoa kotitarveviljelystä. Tunnin luento oli täynnä asiaa ja Aarno kävi kottikärryllisen verran kasveja läpi, kertoen niistä kaikkea mielenkiintoista omalla leppoisalla tyylillään! Lapsetkin viihtyivät juuri ja juuri tuon tunnin verran  karkin ja mehujen avustuksella:D

VIP-pakettiin kuului ruokaa ja juomaa niin paljon, että koko porukka pärjäsi antimilla hyvinkin koko päivän ja kotiin viemisiksikin jäi korillinen Laitilan virvoitusjuomatehtaan Rio Colaa. Juhannus limskat siis haettiin Uk:sta ja  tuomisiksi mammalle sitä messujen pääasiallista antia, eli ihania kasveja joista laitan juttua myöhemmin! Mukavaa keväistä viikkoa kaikille!

8 Comments

  • Ohhoh, olipa upea vip-paketti, siis ihan mahtava ja meni oikeaan osoitteeseen! Teillä oli oikea elämysviikonloppu.

  • Kiitos kaikille kommenteista! Olin todellakin iloinen kun kerrankin pääsin johonkin ja kohde oli vielä niinkin mieleinen!! Juuliska: Voitin noiden kukkamessujen blogissaan helmikuussa järjestämän arvonnan. osallistuakseen täytyi tehdä postaus aiheesta, miten saan puutarhani aarteen viihtymään? Jos kiinnostaa lukea niin juttu löytyy helmikuun teksteistäni.

  • Olipa kiva tavata Kukkamessuilla ihan livenä 🙂
    Erinomaista että koko perheesi nautti reissusta. Sää ainakin oli mitä hienoin ja Uusikaupunki muutoinkin kaunis.

    Kukkatuliaisesi on jo kasvamassa 🙂

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.