Tunnustuksia satelee;D

Ihanaa sain ensimmäisen tunnustuksen ja vielä ihan kaksin kappalein! Suuret kiitokset siis sekä Kruunu Vuokolle (Puutarhan Lumo), että Pirjolle (Mökkipuutarhassa).Tunnustuksen säännöt ovat seuraavat:

 • Kopio post it -lappu ja liitä se blogiisi.
 • Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
 • Anna tunnustus viidelle blogille ja kerro heille siitä kommentilla.
 • Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu post it -lapulla ja toivo, että valitsemasi blogit jakavat sen eteenpäin.

Ja tunnustuksen saavat seuraavat blogit:

Puutarha kuulumisia en nyt valitettavasti saa tähän postaukseen, koska paremmasta kamerastani täyttyi muistikortti ja uusi on vielä hankkimatta. Harmillista kun valokuvia ei saa aikaiseksi koskaan teettää, eikä tule tehtyä mitään ylimääräisiä kopioitakaan niin täytyy vaan aina ostaa uusia muistikortteja, jotta kuvat olisivat edes jossakin tallessa jos tietokone pimenee! No onneksi nyky korteille mahtuu kuitenkin tuhansia kuvia:D
Avainsanat

13 Comments

 • Kannattaa ostaa ulkoinen kovalevy, niihin saa sen verran kuvia että saatat saada koko arkistosi yhdelle kovalevylle, siellä kuvat ovat turvassa ja jos haluat varmistaa, niin kopioit ne vielä toisellekin ulkoiselle kovalevylle, näin teen itse.
  Onnea tunnustuksista!

 • Blogisi on ansainnut tunnustukset Minna:)) kiitos kun jaoit sen myös Värjärin Padalle, olen siitä kovin iloinen. olen lähdössä huomenna mökille "työleirille", joten katsotaan ehdinkö jakamaan sitä lähiaikoina eteenpäin.

 • Hei,

  Oletko kuullut Puutarhaliiton järjestämästä Avoimet puutarhat -tapahtumasta? Tutustuimme blogiisi ja mielestämme puutarhasi voisi sopia hienosti tapahtumaamme. Lisätietoja saat sivuiltamme http://www.avoimetpuutarhat.fi.
  Lähetämme myös mielellämme Sinulle sähköpostia, jos välität meille sähköpostiosoitteesi
  osoitteeseen bongaa.puutarha@puutarhaliitto.fi

  Ja onnea tunnustuksesta 🙂

  Ystävällisin terveisin,
  Puutarhaliitto ry / Avoimet puutarhat

 • Suuri kiitos tunnustuksesta. Minunkin ensimmäiseni 🙂 Kyllä täällä blogimaailmassa on sitten mukavia ihmisiä 🙂

 • Tuo kovalevy on ollut jo pitkään ostoslistalla vaan aina joku mukamas tärkeämpi menee ohitse:( Vaan mikä voisikaan olla tärkeämpää kuin lasten ja kukkien kuvat:)

 • Voi kiitos! Täälläkin on työleiri meininkiä kun olen koittanut siivoilla kallion alusen puukasoja ja rakennus ajan jäljiltä jääneitä erinäisiä, "ehkä joskus näitä vielä tarvitaan" kasoja:) Tulee mieleen Nuuskamuikkusen sanat, kenenkään ei pitäisi omistaa enemmän kuin jaksaa kantaa!

 • No hyvänen aika en oikeasti kyllä osannut odottaa saavani tätä kommenttia, olen aika mykistynyt:D Avoimet puutarhat-tapatuma on minulle ihan tuttu juttu, mutta en todellakaan itse ole ajatellut osallistua vielä vuosiin, muuta kuin käymällä ihastelemassa toisten puutarhoja! Olisihan se houkutteleva ajatuksena, mutta… Niin paljon on keskeneräistä ja valtavasti siivottavia nurkkia;DD

 • Kiitos! Minulle tuli kyllä täytenä yllärinä tuo Puutarhaliiton kutsu! ajatus on houkutteleva, mutta niinkuin jo tuossa ylempänä kirjoittelin niin tuon aika ei ehkä ole kuitenkaan ihan vielä?!

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.