Puutarhurin vaatetus

Tein aamulla poikien kanssa pienen retken läheiseen puutarha-alan liikkeeseen! Olen jo koko kevään katsellut heidän netti sivuillaan olevia alennus tuotteita ja suunnittelin hankkivani vermeitä itselleni syntymäpäivä lahjaksi! Päivät olivat ja menivät, mutta haaveeni näistä Billnäsin ruukki alueella (aivan rakennusapteekin vieressä) sijaitsevan  SECRET GARDEN:in myymistä GardenGirl vaatteista jäi elämään. Olen jo vuosia sitten hankkinut nuo yläkuvan ruusukuvioiset haalarit ja ne ovat olleet ihan super mukavat päällä ja kestäneet kovaa käyttöä. Nyt halusin pelkät housut, jotta voisin käyttää niitä ihan muutenkin kuin vain työhousuina. Nämä housut olivat viimeiset beiget ja tällä kertaa olikin hyödyksi olla XL kokoa, sain oikein mukavan tuntuiset pöksyt itselleni:D 

Myös kumisaappaat löytyivät oikeaa kokoa ja niissä on kauniin ulkonäön lisäksi vielä tosi kätevät säädötkin sivuissa! Mustat nokialaiseni ovat kyllä kestäneet monta vuotta, vaan niiden varsi on niin tiukka, että saan niillä joka kesä sääriini ikävät hankaumat:( Kyllä nyt kelpaa loiskutella muksujen kanssa lätäköissä:) Vai ottaisinko näistä itselleni ihan pyhäkengät, hennooko noin kauniita liata ensinkään:DD

9 Comments

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.