Kukkamessujen maaliskuun blogihaaste

Viime kuun VIP-paketin voitosta innostuneena olen lähiaikoina osallistunut useampaankin arvontaan ja mielessä on ollut jopa, että pitäisi nyt ihan lototakin pitkästä aikaa:D Mutta tässä siis nyt sitten tämä rahattoman kotiäidin pääsiäisasetelma! Minun piti ensin osallistua paikallisen puutarhaseuran kukkasidonta iltaan ja blogata siitä kuva tähän kilpailuun, mutta sitten pihiys iski ja ostinkin marketista tuon perunanarskun 2.95 € ja muut tarvikkeet ovat luonnosta ja jo aiemmin ostettuja. “Kuvaus studioni” on vähän vasta valoon joten eipä näistä kovin laadukkaita otoksia tullut, mutta ilmeisesti tälläkin kertaa kisa ratkaistaan puhtaasti arpa onnella:) Yritin pitkästä aikaa oikein viritellä jalustaakin, vaan eihän siitä mitään tullut kun on niin tottunut räpsimään kuvia vapaasti ilman kahlitsevaa häiriötekijää:D

Täytyihän sinne taustalle tietysti saada tungettua myös tuo hortensia, joka onkin jo varsinainen linssilude;)

Tuon räkättirastaan pesän kävin hakemassa puukasan päältä, jossa se on ollut jo vuosia ilmeisen käyttämättömänä, en vaan ole hennonut siitä kohtaa ottaa yhtään puuta. Nyt joudutaan joka tapauksessa siirtämään nuo puut, joten pesä sai nyt sisälleen tyhjennetyt kananmunat, jotka värjäsin krakelointi maaleilla. Linnut ostin viime kesänä Inkoon satamassa sijaitsevasta pienestä lahjatavaraliikkeestä, ne oli niin taidokkaasti maalattu ja pohjassa on kätevät nipsut joilla ne saa oksalle istumaan! Narskun juurelle on varissut magnolian kukkia:D

Nuo kurpitsat oli ihan pakko myös saada kuviin niin pääsiäismäisen värinsä puolesta, kuin myös siksi että monien ystävien silmissä luulen olevani = kurpitsa:D Ne jotenkin kuvaavat minua ja facebookin profiilikuvanakin oli pitkän aikaa kuva muhkeista kurpitsoistani!

Siis oikein leppoisaa ja munarikasta pääsiäisen aikaa kaikille lukijoilleni, toivotaan että kelit säilyvät yhtä ihanina kuin mitä ovat nyt olleetkin!

10 Comments

  • Vai kurpitsa 😀 Mutta eikös se Tuhkimokin matkustanut kurpitsasta tehdyissä vaunuissa…?
    Minusta asetelmasi on todella hieno! Nätit linnut, rautapata ja ihana pesä!

  • Hih omasta naamasta löytyy niin harvoin kuvia eikä ne useinkaan ole julkaistavan näköisiä joten olen mieluusti = kurpitsa;) Tuosta padasta pidän itsekin kovasti, löysin sen Katin sisustusnavetasta Nummelasta! On muuten ihana kirppis<3

  • Kiitokset! Minulla olikin nyt ensimmäistä kertaa koristekurpitsoja ja olen ollut tosi yllättynyt niiden kestosta!! Nuo keltaiset ovat olleet koko talven hellan vieressä astiassa ja mitään mätänemisen merkkejä ei vielä ole. Lapset heittelivät kerran yhtä ja se oikein kalahti kun putosi maahan eli on ilmeisesti kuivunut kivikovaksi:)

  • Kiitos, kiitos! Katsotaan miten nyt arpaonni suosii, lapsille vielä liput tai joku ihana kirja olisi ihan kiva:)
    My life: Isotkin talvikurpitsat säilyy tosi hyvin, pihallakin jos laittaa niin ettei sade pääse kastelemaan. Koverrettu halloween kurpitsa mätäni kuitenkin melko nopeasti, vaikka olikin sateen suojassa.

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.