Jihuu, jipii:)

Vielä ei lumikellot täällä kuki, vaan ovat vielä ihan lumen alla, mutta tuulettelen tässä Uudenkaupungin kukkamessujen helmikuun blogihaasteen voittoani! Nyt vaan täytyy saada reissu järjestettyä tuonne kukkamessuille. Siellähän voi törmätä vaikka itse puutarhaguru Aarno Kasviin:) Siitä tulikin mieleeni, että uusimmassa Oma piha lehdessä oli pari ihanaa juttua ylitse muiden. Juuri tuon Aarnon artikkeli magnolioista ja Saaripalstan Sailan paljon tietoa ja ihania kuvia sisältävä juttu esikoista! Arvatkaa nautinko eilen illalla, kun sain muksut unille ja käperryin sohvan nurkkaan tuo lehti hyppysissäni, arjen pieniä onnen hetkiä lämmin kotisohva ja hyvä puutarhalehti<3

13 Comments

 • Sydämeni jätti pari lyöntiä väliin: nytkö lumikellot aloittivat? Mutta ei… vielä joutuu odottamaan… se olisi ollut ihanaakin ihanampi uutinen, että ne jossain jo kukkivat!
  Sepä kivaa, että tykkäsit artikkeleista! Omat hetket kasviaiheiden ja puutarhan parissa ovat parasta ylellisyyttä 🙂
  Onnea voitosta!

 • Arvasin että joku saattaa saada slaagin tuosta kuvasta, mutta se oli vähän tarkoituskin aiheuttaa sydämmen tykytyksiä näin lähellä H-hetkeä:)

 • Hei ! poikkesin tänne kurkkamaa sinun blogia Täällähän on ihana blogi, kaikkea kivaa kasvilisuutta 🙂

 • Onnea voitosta Minna! itsekkin lainasin kirjastosta taas läjän puutarhalehtiä, niitä on tosi mukavaa selailla ja haaveilla kaikesta kauniista, suurimmaksi osaksi haaveiksi sit ne mul jääkin. jäädään odottelemaan maaliskuun haastetta:))

 • Onnea voitosta!
  Sinne messuille on tarkoitus itsekin päästä, kunhan saan vapaapäivän töistä järjestettyä….
  Puutarhalehdet ovat kyllä ihan parasta tähän aikaan vuodesta 🙂
  Pitääkin käydä katsomassa magnoliaani, minulla se on ruukussa ja talvehtimassa valoisassa varastossa. Vielä en ole uskaltanut sitä istuttaa maahan ja antaa olla talvea ulkona.

 • Onnittelut voitosta minultakin! Minulta jää vieläkin Uusikaupunki haaveeksi, ensi vuonna sitten… Pitääpä ostaa Oma Piha -lehti, Saaripalstan Sailan esikkojuttu on varmasti hyvä. Olen tykästynyt siihen lehteen: selkeys tekstien ja (hyvien) kuvien asettelussa puhuttelee minua. Ja hyvät kirjoittajat siinä on. t. Pia

 • Oih sinulla on oma magnolia<3 Kyllä minäkin olen siitä haaveillut, vaan tämä meidän piha on niin tuulinen eikä talon suojiin ole tullut tehtyä vielä mitään istutuspaikkoja. kellarikin uupuu:( Katson nyt ensin miten tuo rusokirsikkani selviää ensimmäisestä talvestaan:)

 • Kiitti! Saa nyt nähdä miten meidänkään reissu tulee toteutumaan, ainakaan vielä ei ole ukolla silloin vapaata:( Yksin lasten kanssa se on aina sellaista härdelliä, että liekö siitä nauttisi yhtään?! Oma piha on hyvä lehti! Tykkään kyllä myös kotipuutarhasta kovasti.

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.