Kässäkerhossa

Olin ajatellut kirjoitella täällä vaan puutarha jutuista, mutta nyt oli ihan pakko tuulettaa tämän maton valmistumista, oli se kyllä sellainen työvoitto! Hommasin tuon ruskean trikookuteen jo toissa talvena ja sehän tietysti loppui kesken. Lähetin oikein mallipätkän Kauhavan Kangas-Aittaan ja tiedustelin lisää saman väristä, vaan eihän sitä saanut:(  No nyt syksyllä löysin sitten markkinoilta tuota luonnonvalkoista ja pääsin jatkamaan nitkutusta:D Taisin hehkutella tämän valmistumista jo  kuukausia sitten, vaan käytössä huomasin että reunahan vetää ihan liian kireälle ja esikoinen ristikin tämän lättilumpeen lehdeksi kun reunat kääntyivät “hauskasti” ylös! Ei kun purkamaan ja vielä kahteen kertaan ennen kuin nyt julistan tämän siis jo toisen kerran valmiiksi:) Tuo malli on kangas-aitan asteri jota vähän muuttelin ja sen takia varmaan alkoikin ensin tuossa ruskealla olemaan liian löpsö ja sitten kun vähän kaventelin reippaasti niin sitten tosiaan kitistyi.  
Tuolla kangas-aitassa on muuten monia tosi kivoja ohjeita kannattaa käydä katsastamassa!

5 Comments

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.