Ystävänpäivä


Hyvää ystävänpäivän iltaa toivottelen kera kukkakuvien tietenkin:) Kuvissa kaikille tuttu särkynytsydän (lamprocapnos spectabilis) ja kerrannaiskukkainen narsissi (Narcissus `Obdam`). Noita narskuja tilasin viime syksynä lisää, tuoksuivatkin niin ihanille! Samoin hankin syksyllä alennusmyynnistä myös valkokukkaisen särkyneensydämmen, oli vaan aika heikossa kunnossa, mutta toivottavasti juuristo oli vielä elossa. Sitten keväällä tuohon kivikasan penkkiinkin nousee toivottavasti vaikka mitä uutta syksyllä istutettua, ompa ihanaa kun voinkin nyt laittaa tänne kuvia pitkin kasvukautta.
Aika hassua, mutta mukavia kurakelejä tässä toivottelen kaikille, ulkona on jo vähän kevään tunnelmaa, eikös vain olekin?!

4 Comments

  • Hyvää ystävänpäivää Kuopiosta! Flunssan kourissa jäi ystävänpäiväkortitkin laittamatta, mut tuleehan tää viesti näilläkin vempaimilla perille! Et sää satu mitään tietämään flunssaan tepsivistä rohdoskasveista?? Terkut!

  • Saila: Pah täällä on taas vähän pakkasen puolella:(
    Merja: Harmi kun missasin just viime tiistaina hyötyjen tapaamisen jossa keskusteltiin villivihanneksista, tiedä vaikka sieltä olisi löytynyt vinkkiä flunssa rohdoksista:) No empä kyllä tiedä kuin tuon punahattu uutteen jota ainakin äitini ja anoppini käyttävät ja väittävät että tehoaa, tosin ennalta ehkäisevästi!

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.