Kirpparilta

Nummelassa sijaitsee aivan ihana kirppis, Katin sisustusnavetta!! Se sijaitsee nimensäkin mukaisesti vanhassa navetassa ja koko pihapiiri on niin hurmaava<3 Sieltä löytyy aina jotain ihanaa puutarhaan tai kodin sisustukseen, viime keväänä hankin sieltä Högforsin rautapadan ja tuon jo esittelemäni siemenlaatikon.
Eikös olekin hurmaava kansilehti tuossa Pellervossa?! En vielä kerinnyt lukea sitä, mutta siellä näytti olevan juttua mm. perunan viljelystä! Tuosta kirjasta luin jo hortensioista kertovan luvun ja siinä oli erittäin mielenkiintoisia juttuja, laitan siitä myöhemmin ihan oman jutun.
Mukavaa loppuviikkoa ja jos kaikki toivotaan oikein kovasti niin lunta ei enää tällä viikolla sada lisää, eihän!? Ja kun tuo sumu hälvenee niin kevät on tullut:D

Avainsanat

6 Comments

  • Siis tuolla ulkona on yllättävän keväinen ilma! Varmasti reippaasti plussan puolella ainakin täällä Helsingissä. Tien penkat ovat ihan ruskeina ja kura roiskuu.

  • Kyllä Lohjallakin rapa lentää tuolla keskustan alueella ainakin, joten eiköhän se kevät sieltä tule jos nyt ei vaan enää lisää tulisi tuota lunta!!!

  • Tänään ajoin Lohjan ohi ja satoi tihkua, mutta Kaarinan kohdalla alkoi taivas kirkastua! Aurinko on olemassa!

  • Joo eilen oli kyllä varsin tuhnu päivä, nyt näyttää vähän paremmalta vaan tuskin aurinko täällä tänäänkään näyttäytyy. Ihanaa että se on todistettavasti kuitenkin olemassa:)

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.