Puutarhamatkat 

Kotipuutarhan lukijamatkat ovat omalle ryhmällemme suunniteltuja ja räätälöityjä puutarhamatkoja, jotka suuntautuvat aina kunkin kohteen mielenkiintoisimpiin yksityisiin ja julkisiin puutarhoihin. Lisäksi näet aikataulun salliessa seudun merkittävimpiä kulttuurinähtävyyksiä ja kuulet asiantuntevan oppaamme kertomuksia paikallisesta elämästä, yhteiskunnasta ja kulttuurista. Matkoilla on mukana Kotipuutarha-lehden edustaja.


Rivieralta Alpeille 16.–22.4.2023    

Matka on täynnä, ilmoittaudu jonotuslistalle!

Lennämme Nizzaan, josta ajamme pitkin Rivieraa Alpeille ja Pohjois-Italian järviseudulle. Palaamme Suomeen Milanosta. Kuva Gian Luca Ponti.

 

19.–23.5.2023 Unohtumaton Pohjois-Wales

Walesin pohjoisosa tunnetaan karun kauniista rannikkomaisemista, vanhoista kaivoskylistä, UNESCOn maailmanperintökohteista ja kuuluisista puutarhoista.

 

Aurinkoinen Tanska 14.–18.6.2023

Helle Aagaard
Tanskan saaria kiertävällä matkalla käymme monessa erilaisessa yksityisessä ja julkisessa puutarhassa, joissa alkukesän kukinta on kauneimmillaan.

 

4.–7.8.2023 Puutarhaideoita Tukholmasta

Sanda
Lähde viettämään pidennettyä viikonloppua Tukholmaan ja sen ympäryskuntien yksityispuutarhoihin.

 

Etelä-Englannin klassikot 4.–8.9.2023

Great Dixter
Tutustumme Etelä-Englannin etelärannikon kuuluisiin puutarhoihin, kuten kuvan Great Dixteriin. Lisäksi ohjelmassa on mausteena mielenkiintoisia ja yllättäviä yksityispuutarhoja.