Kompostointi ja oman mullan tuottaminen kiinnostaa

Tammikuun alussa kysyimme Kotipuutarhan ystäviltä mistä aiheista puutarhaharrastajat janoavat lisää tietoa. Kuudesta annetusta aiheesta ykköseksi nousi kompostointi ja oman mullan tuottaminen. Kaksi muuta lähes yhtä paljon kiinnostusta herättänyttä aihetta olivat ison sadon ja maistuvien tomaattien kasvattaminen sekä puutarhaa kiusaavat ötökät ja taudit. Vapaissa vastauksissa nousivat esille mm. parvekeviljelyn haasteet, mökki- ja metsäpuutarhan suunnittelu, kukkapenkkien ja nurmikon rajaus sekä hedelmäpuiden ja marjapensaiden hoito.

Kyselyn kärkeen noussut kompostointi valittiin tulosten perusteella Kotipuutarhan tulevan webinaarin aiheeksi. Järjestämme suosittuja puutarha-aiheisia webinaareja sekä kevät- että syyskaudella. Ajankohdat tarkentuvat myöhemmin. Kiitos kaikille vastaajille!

 

 

5 Comments

  • HUONEKASVEISTA YMPÄRI VUODEN,MISSÄÄ LEHDISSÄ EI OO ENÄÄ PALJON HUONEKASVEISTA.
    KIVA TIETÄÄ UUTUUKSISTA, KERÄILIJÖISTÄ ESIM. HOYAT , PEPEROMIAT YM.
    HUONEKASVIHARRASTAJIA ON PALJON .

  • Pakko komentoida että minulle on aivan shokki että kompostointi on näin uusi asia. Taloyhtiöidenkin olisi fiksuinta kompostoida itse käyttäähän taloyhtiöt täytemaata ja istutuksia. Meillä kotona on kompostoitu aina. Komposti on ikään kuin itsestään selvää, sitten voi tehdä spesiaali komposteja joihin käyttää eri täytteitä eri kasvien mukaan, mullala voi herkutella. (Kotipuutarhan toimitus on lyhentänyt kommenttia)

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.