Kevään ihanat puutarhakirjat

puutarhakirja
Juhlat puutarhassa vaativat tietysti leikkokukkia, paljon ihania leikkokukkia.

Mikä onkaan lohduttavampaa lumisessa keväässä kuin kädessä oleva uunituore puutarhakirja. Sydämiä, paljon sydämiä ja halauksia upealle naiskaksikolle Maria Kesäselle ja Kati Jukaraiselle. Tätä Juhlapuutarha ihanuutta me kaikki puutarhahöperöt juuri nyt kaipaamme. Kauniita ja inspiroivia kuvia, leikkokukkia, ideoita, juhlahumua, viipyilevää tunnelmaa ja aistikkuutta. Oi tule kevät jo pian, että päästään järjestämään puutarhajuhlia.

puutarhakirja, juhlapuutarha
Oi ihana Juhlapuutarha – 258 sivua täyttä puutarhan juhlahumua.

Juhlapuutarha inspiroi puutarhajuhlien järjestämiseen

Mitä Juhlapuutarhalta voi odottaa? Elämän pieniä esteettisiä nautintoja, juhlia metsän siimeksessä, luonnonkukkia, rentoa yhdessäoloa, vinkkejä, ideoita ja hetken lumoa. Kirja tarjoaa rautaisannoksen puutarharakkautta ja kesän kosketusta. Lukuisat vinkit inspiroivat suunnittelemaan jo nyt kesän parhaita puutarhabileitä. Joskus puhutaan lohturuuasta niin tämä on lohtukirja kaikille kesän odottajille. Kirjan upea kuvitus on vähintäänkin vangitsevaa ja kirjaan pitää uppoutua oikein kunnolla.

Puutarhakirja
Syötävät kukat innoittavat kukkakakkujen tekoon.

Kukkakirja inspiroi kukkakimppujen pariin

Toinen kevään uutuus on Järvenpään Kukkatalon Saija Sitolahden kukkakimppujen saloihin pureutuva Kukkakirja. Tietoiskut leikkokukista ja leikkovihreistä sekä sidontatavoista saavat ideat laukkaamaan jo tuloillaan olevan leikkokukkapuutarhan uumeniin. Tämän kesän olen ajatellut tyystiin pyhittää leikkokukille, niin kuin jo useaan otteeseen olen täälläkin maininnut. Ja tätä kirjaa tulen vielä varmasti tarvitsemaan pitkin kesää.

puutarhakirja
Elämässä pitää olla kukkia! näin lukee tämän kirjan alkutekstissä.

Puutarhakirjat ovat elämän parhautta ja niiden sekaan voisi suorastaan hukuttautua ankeina ja lumisina kevätpäivinä, jolloin tuntuu ettei kevät tule koskaan.

Puutarhakirja
Kimppuja arkeen tai juhlaan tuo ripauksen luksusta.

4 Comments

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.