Sisäänkäynnin uusi ilme

Sisäänkäynnin uusi ilme
Syksy saapuu ja sisäänkäynnin on syytä vielä kerran uudistua!

Syksy on saapunut ennätys kyytiä. Aamuisin auton lämpömittari on näyttänyt täällä 1B vyöhykkeelläkin jo uhkaavasti nollarajaa. On siis viimeiset hetket meneillään vaihtaa kesäistutukset syysistutuksiin. Sisäänkäynti on saanut uuden ilmeen pinkeistä pallokrysanteemeista, syklaameista ja lankaköynnöksistä. Lämpimät ja täyteläiset värisävyt tuovat edes vähän lämpöä muutoin niin koleaan keliin.

Sisäänkäynnin uusi ilme
Symmetrisyys toimii moneen paikkaan. Tällä kertaa symmetriaa löytyy ruukkujen asettelusta.

Sisäänkäynnin uusi ilme on ripaus romantiikkaa ja aavistus eksotiikkaa

Koko kesän rappusilla olleet verililjat ja hirssit saivat jäädä, mutta kesäkukat vaihtuivat syysilmeeseen. Krysanteemit ovat kestäviä ja kauniita syysistutusten luottokasveja. Krysanteemit hyötyvät kuivuneiden kukintojen ahkerasta poistamisesta. Pois nypityt kukkaset pidentävät krysanteemin kukintaa ja pitävät kasvin siistin näköisenä. Syklaamit vuorostaan nauttivat vähän suojaisemmista paikoista ja vähäisemmästä kastelusta. Vaalea pinkki krysanteemi korostuu kauniisti sähäkän pinkin syklaamin kaverina ja ruukuista runsaina ryöpsähtelevät lankaköynnökset ja hopeaputoukset luovat kokonaisuuteen pehmeyttä ja romanttisuutta.

Sisäänkäynnin uusi ilme
Tervetuloa meille! Tältä sisäänkäyntimme näyttää
Sisäänkäynnin uusi ilme
Erilaiset terracottaruukut tuovat rosoisuutta ja rentoutta ruukkuasetelmaan

Eripariset terracottaruukut tuovat ilmeeseen pientä twistiä

Ajan patinoimat terracottaruukut tuovat mukavasti rentoutta ja lämpöä kokonaisuuteen. Terracottaruukkuja voi yhdistellä vapaasti, suuria, pieniä, vanhoja, uusia, koristeellisia ja pelkistettyjä. Näin istutuksiin saa kivasti runsautta ja mielenkiintoa. Lisäksi joka vuosi voi kartuttaa ruukkukokoelmaa muutamalla uudella yksilöllä. Tänä syksynä ostin eräältä tutulta läjän eripariruukkuja ja sain niistä kivan lisän sisäänkäynnin istutuksiinkin.

Sisäänkäynnin uusi ilme
Pallokrysanteemi ja hopeaputoukset muodostavat kauniin harmonisen yhdistelmän
Sisäänkäynnin uusi ilme
Runsaus ja erilaiset kasvit tekevät sisäänkäynnin kutsuvaksi ja houkuttelevaksi
sisäänkäynnin uusi ilme
Pinkit syklaamit suorastaan loistavat syksyn kuulakkaassa valossa

Syklaamit ja lankaköynnös – erinomainen pari

Syklaamit ovat upeita syyskukkijoita. Hopeanharmaa korostaa istutuksissa upeasti kasvien muotoja ja värejä. Erilaiset kasvimuodot houkuttelevat myös testaamaan erilaisia yhdistelmiä. Tällä kertaa esimerkiksi lankkaköynnöksen siro ja rönsyilevä kasvutapa luo erinomaisen kontrastin selkeän ja tiivislehtisen syklaamin kanssa.

Sisäänkäynnin uusi ilme
Kukkaruukkujen sixbäkki on ihan parhautta

6 Comments

  • Ihana sisäänkäynti ja tosi kauniit kuvat. Onneksi et ole poistanut rappusten sammalta ja pihakäenkaalia, ne näyttävät oikein viehättäviltä.

    • Voi kiitos =) Tämä sisäänkäynti on ollut niin vähällä käytöllä, että on luonnostaan patinoitunut =)

  • Ihanat setit! Tuo sixpäkki varsinkin ihastuttaa! Tuo portaikko on kyllä yltiöromanttinen, niin ihana ja kutsuva! Kyllä te osaatte sommittelun <3

  • Ihanan hempeä syksyinen ruukkupuutarha!
    Oletko kokeillut talvettaa verililjoja?

    • Kiitos =) Verililjat ovat ihania. Olen kokeillut niiden talvetusta tuloksetta, mutta äitini on saanut niitä onnistuneesti talvetettua ihan normaali huonekasvina.

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.