Ihanien kukkasipulien tilaaminen netistä!

kukkasipulien tilaaminen
Ahh! ihania sipuleita katalogi kaupalla!

Ne ovat täällä taas, nimittäin ihanat kukkasipulien esittelykatalogit. Mikään ei nimittäin ole parempaa kuin hämärtyvissä syysilloissa kukkasipulikatalogien selaaminen, tulevan kevään suunnittelu ja kukkasipulien tilaaminen. Uudet unelmat saavat siivet alleen ja lupaus uudesta ihanasta keväästä on ilmoilla. Aivan ensimmäiset kukkasipulit ovat myös saapuneet jo kauppoihin ja sorruin jo ensimmäisiin laukkoihin, vaikka kukkasipulit tilaankin netistä.

Kukkasipulien tilaaminen
Syksyn ihanat uutuudet valloittavat herkällä olemuksellaan.

Kukkasipulien tilaaminen netistä!

Postilaatikkoon tipahtavista katalogeista pääsee kätevästi sipulitarjonnan makuun. Vuosittain tulee aina joitakin uutuuksia tarjolle. Tämän vuoden uutuuksissa näyttää olevan vanhaan rosahtavaan vivahtavaa romanttisuutta ja hempeyttä. Toisaltaan katalogeissa on vuosittain myös houkuttelevia erikoisuuksia. Nämä erikoisuudet ovat erityisen kiehtovia ja tuovat parhaimmillaan upeita yksityiskohtia runsauden sekaan. Meidän potagerin ja puutarhan koko on sen verran suuri, että kotimaisten sipulikukkien tarjoajien valikoimista on syytä valita vain näitä erikoisuuksia ja uutuuksia.

Erityisen kivoja ja monipuolisia kotimaisia sipulikukkien tilauspaikkoja ovat mm.

Mutta suuremmissa 250 – 500 sipulin tilauksissa kannattaa kääntyä ulkomaisten toimittajien puoleen. Näistä Bulbin nettikauppa on ehdottomasti parhaimmistoa =)

Kukkasipulien tilaaminen
Laukkoja, ihania pallokukkaisia laukkoja pitää aina olla puutarhassa.

Tällä viikolla löysin ensimmäisiä sipuleita jo taimistoltakin ja matkaan tarttui pussillinen ihania  Allium Purple Sensation laukkoja. Erilaisia laukkoja olen pikkuhiljaa keräillyt tuonne potagerin puolelle. Tästä pääset lukemaan lisää laukkojen syysistutuksesta ja hoidosta. Tänä vuonna ajattelin näiden pikkuostosten lisäksi tilata tuolta Bulbilta 500 – 700 kpl ihania tulppaaneja potageriin ja samaisen määrän krokuksia. Suuret ja näyttävät Darvintulppaanit sopivat näyttävyytensä ansiosta erityisen hyvin potageriin ja ulkonäön lisäksi niistä löytyy useita erityisen kestäviä lajikkeita. Darvintulppaaneihin pääset tarkemmin perehtymään täältä. Mutta nyt selaamaan vielä ihanuuksia ja haaveilemaan tulevasta keväästä! Jos sinulla on listaan lisää kivoja sipulientilauspaikkoja niin olethan ystävällinen ja jätät kommentteihin vinkkejä kivoista paikoista.

3 Comments

  • Ei, vain posti-maksu. Ostin 100+ sipuloita Bulbista; ne tulevat syyskuusta. Bulbista saat miun mielestä paras hinta, eli onkin nähnyt + €25 Postilaskuja.

   https://order.eurobulb.nl on hyvä välikoima (voit valintaa kuikna monta sipuloita itse tarvitses), ja halvin postilasku (€ 15 Suomeen). Minimimäärä on €40.00.

   Terveiset,
   From Holland with Love!

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.